Måndag 30/12

Idag åkte Chrille iväg på förmiddagen och handlade lite inför imorgon. Strax efter han åkt fick jag reda på att Alicias familj bilivit sjuka tyvärr. 

Då var det bara att försöka och planera något annat. Efter lunch kom farmor Mia och faster Heléne förbi på lite fika.

Heléne och Elise lekte på för fulla muggar och farmor gosade med Liv. Mia skulle fixa tre rätters imon och faster Carina och Rikard skulle komma dit. Vi frågade om även vi fick komma på middag och det fick vi. Så nu vart nyår räddat iallafall. 

Ikväll ska vi börja med att bara ge ren välling till Liv och se hur det funkar. Har ju funkat bra med magen nu när vi kört hälften ersättning och hälften välling. Vi får hoppas på det bästa. 

Söndag 29/12

Idag var Elise och jag iväg och handlade lite på förmiddagen. Sen när vi kom hem gick hon ut med Chrille och lekte lite efter lunch. 

Strax innan två kom Emma och Eddie förbi på ett litet besök. Elise var inte sen med att vilja komma in och leka med Eddie :).

Hon visade upp sitt nya fiskespel och det tyckte dem båda om att spela tillsammans :). Var trevligt med lite besök och få prata igen en massa med Emma. Var ju länge sen nu, vi sågs :).

På eftermiddagen tog vi det lugnt. Idag har Liv sovit bättre igen förresten, får se om det fortsätter eller om det blir svårt imon igen. 

Jo just det idag gick Elise på "ankan"igen. Självmant var det med, så roligt varje gång hon gör det. För det är ju ett så kallade steg närmare att bli blöjfri :).

Fredag-lördag 27/12-28/12

Fredag 

Idag har vi tagit det lugnt mest. Har varit ute en runda med barnen i skogen och gått lite. Annars hemma har vi fortsatt och rensat ut lite där det behövs.  

Lördag
 
Idag upptäckte Chrille att Livs första tand har kommit upp nere i mitten på vänster sida. Så roligt, nu dröjer det nog inte länge förän nästa kommer. 

Chrille har varit på återvinningen med allt vi skulle slänga. Sen gick vi ut en runda allihopa och Chrille tvättade bilen. Det behövdes verkligen. 

Får se hur Liv sover inatt, har ju sovit ganska dåligt nu ett tag. Vet inte om det beror på tanden, utvecklingsfas eller att hon inte tar några magdroppar igen. Vi får väl se om det blir bättre om några dagar. 

Idag blev vi bjudna till Alicias mamma med familj på nyårsafton. Vi tackade ja och hoppas att dem håller sig friska tills dess annars får vi ställa in det. Skulle vara superkul särskilt för Elise. 


Torsdag 26/12

Idag har vi fixat och ändrat lite här hemma. Vi har nämligen flyttat in Livs säng i sitt blivande rum. 

Hon äter ju inte längre om nätterna. Det blir som tidigast 5-6 på morgonen som det kan hända att hon vill ha något. 

Därför sa vi att vi flyttar in henne i sitt rum och sen har vi babymonitorn igång så vi hör henne om hon skulle vakna och hosta och så. 

Vi kör med öppen dörr med, eftersom hon inte alltid skriker högt är det bra med monitorn igång också. 

Elise har lekt för fullt med alla hennes nya leksaker. Har varit iväg och handlat lite idag igen. Känns som det är bara det man gör hela tiden ibland, handla, tvätta, diska, matar, lagar mat, byter blöjor och nattar. 

Det går bara runt runt hela tiden, om man inte ska göra det ena ska man göra det andra. He he men så är småbarns livet. Båda fisarna har även fått sig ett bad idag :).  

Onsdag 25/12

Idag var det lugnt hemma också på förmiddagen som igår. Fast idag, innan vi skulle till farmor och Dan på julmiddag. 

Elise fick även en julklapp idag, innan vi begav oss iväg. Idag blev det lite nytt duplo lego och hon ville bygga med det direkt :). 

Hemma hos farmor var det mysigt och roligt, enligt Elise. Var jättegod mat och trevligt med alla som var där. Elise och Liv fick mängder med julklappar kändes det som, iallafall Elise. 

Hon blev jätteglad över alltihopa. Ville leka med leksakerna med en gång och ville inte packa ner dem och åka hem när vi väl skulle det. 

Vi tänkte att både Liv och Elise kommer nog somna i bilen hem. Då Liv inte hade sovit alls mycket och Elise lekt jättemycket. Men fel hade vi. 

Elise var vaken hela vägen hem och väl hemma ville hon fortsätta och leka med hennes nya saker. Vi fick avbryta det till slut med lite skrik och så som tillhör men den somnade hon iallafall. 

Liv somnade ju i bilen efter ett tag, men när vi kom hem vaknade hon oturligt nog. Men efter lite kvälls välling och aktivering somnade hon också för natten till slut. 

Jo förresten på förmiddagen innan vi åkte iväg gick Elise självmant på "ankan". Två gånger, till och med och gjorde nummer "två", en gång av dem. Så duktig lilla tjejen :). Får se om det fortsätter. 

Tisdag 24/12

Idag tog vi det lugnt på förmiddagen innan vi åkte iväg till mormor och morfar på lite julmiddag. 

Elise fick öppna en julklapp hemma på fm. innan vi åkte. Det var en pärlplatta med pärlor till. Det tyckte hon var roligt och pyssla med. 

Hemma hos mormor och morfar var det också roligt. Busade runt med morfar som vanligt. Hon fick även två julklappar där med, en skottkärra, en sopborste och en spade. Så nu kan hon vara med ute i trädgården till våren :). 

Liv visade även upp för mormor och morfar vad hon lärt sig för nya färdigheter :). 

Måndag 23/12

Idag åkte Liv och jag iväg tidigt på morgonen till sjukhuset för att ta rs sprutan. Tog även vikten innan då dem måste mäta mängden efter vikten. 

Hon hade gått upp 75 gr på 5 dagar till 6475gr vilket är jättebra. Sprutan tog Liv jättebra blev inte alls så mycket ledsen även att dem varnade innan att den gör jätteont. 

Vi pratade lite om när vi ska ner till Lund och så. Vi skulle vara beredda på att ev stanna längre om det blir krångel och börja med maten efter ingreppet likaså om det kommer in ett akut fall så dem får skjuta på det någon dag. 

Vi skulle få med oss en dos av rs sprutan för att vara på säkra sidan, om vi råkar vara kvar när den ska tas.  Den ska ju tas en gång i månaden under hela perioden det är risk för det. Det kan bli ända till april, kanske. 

Frågade henne hur det var med förkylning och så när vi ska dit. Hon sa att det beror på hur den är just då och att vi ska ringa dit och höra med dem i så fall. Men om det är som nu tyckte hon att vi skulle ge lite extra inhalationer några dagar innan vi ska dit. 

Sen åkte vi iväg för att hämta d-droppar då jag upptäckte att dem var nästan slut i fredags. Jag hade tur då jag inte visste om den skulle ha öppet på familjecentrumet men det hade dem. 

Gissa vad jag upptäckte då när jag var på sjukhuset... Jo att jag har fått prickarna idag. Säkert efter att jag mådde konstigt härom dagen. Får se hur länge jag har dem. 

Väl hemma sen dammsög vi lite och gick ut en runda till lekplatsen allihopa. Det tyckte Elise var roligt som alltid. Griljerade vår andra skinka med. Så gott :).  


Lördag-söndag 21/12-22/12

Lördag

Idag hände det inte så mycket hemma. Vi tog det mest lugnt. Jag har varit/är inte så pigg heller. Tror Elise smittat mig. Känns som feber men har ingen. Får se hur det är imon. 

Söndag

Idag har vi varit iväg och handlat och tagit det lugnt mest. Tror Liv har fått prickarna efter Elise men ingen feber skönt nog. Får se hur länge hon har dem. 

Bestämde även idag att vi ska åka till mormor och morfar på julafton för att umgås och äta lite. Ikväll ska jag testa och börja med lite välling och se hur Livs mage tar det. 

Den har ju blivit riktigt bra nu. Men vi börjar med hälften, hälften av både ersättning och välling så det inte chockerar hennes mage med en gång. 


Fredag 20/12

Hemma idag med båda två töserna igen. Var tänkt att farmor skulle kommit och varit lite barnvakt idag men tyvärr blev det inte så då hon blev upptagen. 

Badade både Liv och Elise idag. Elise fick bubbelbad idag med då jag köpt nytt till henne. Lika roligt som alltid :). Fixade klart korten i albumen idag. Men behöver som sagt fler album. 

Åkte iväg en liten runda med barnen iallafall och hämtade ett hemligt paket som jag inte kan skriva här vad det innehåller tyvärr. 

Liv har även spytt lite idag men inte lika mycket. Elise utslag är borta idag skönt nog. Men tror att Liv har fått dem nu istället på magen och förkylningen är inte bättre än heller. 

Bara hon inte får feber också av utslagen men det tror jag inte då Elise fick det innan hon fick utslagen och det har Liv inte haft någon.  

Fick brevet från Lund redan idag. Stod lite mer bra saker vi behövde veta inför besöket. Ska ringa dit i veckan och bekräfta tiden och så. 

Torsdag 19/12

Idag fick Elise vara hemma igen. Fast idag är hon pigg igen men dagis ville inte att hon skulle komma pga utslagen då det ska vara lika för alla och dem andra har varit hemma då. 

Dem såg bättre ut nu i eftermiddag får se hur dem är imon. Försökte få hit en barnvakt idag men morfar var förkyld och farmor jobbade. 

Liv har spytt lite idag med men börjar får lite hum om hur mycket vi kan öka matmängden. Hon är fortfarande hostig och nu snuvig igen som sagt. Hoppas hon snart blir fri från denna jobbiga förkylning. 

Var ute lite idag med båda två. Ringde även från Lund idag äntligen :). Säkert pga mailet vår sköterska skickade. Dem hade bestämt att vi fick komma dit den 13/1-15/1 och ingreppet sker den 14/1. 

Så skönt att dem bestämt ett datum nu. Men vi måste åka dit den 12/1 då en massa undersökningar ska göras den 13/1 tidigt på morgonen. Ska få hem papper om mer detaljer och så.

Onsdag 18/12

Idag fick Chrille vara hemma med Elise och vabba. Var egentligen tänkt att han skulle vara hemma från jobbet för att följa med mig och Liv till sjukhuset, men så blev det inte. 

Elise hade fått utslag idag som följd efter febern hon hade i helgen. Det är något som går på dagis fick vi reda på när vi ringde. Får se hur det ser ut imon. Det är som värst på hennes kinder. 

Jag fick då åka själv till sjukhuset med Liv för hjärtundersökning. Hon vägdes och mättes innan. Hade gått upp till 6400 gr, var 65,7 cm lång och huvudet var 40 cm. 

Dem hade inte hört från Lund än och sköterskan hade skrivit ett mail till dem får se om hon får ett svar snart. 

Undersökningen gick bra, det var ingen förändring sen sist. Bestämde att vi skulle ses i mars igen någon gång så vi är säkra att hon hunnit med hjärtingreppet. 

Var även bestämt att hon ska få rs spruta nu på måndag då dem börjat ge det nere i Lund. Då måste hon också börjat ta dem så hon inte smittar när hon är där nere eller tvärtom att hon blir smittad. 

Efter sjukhus besöket åkte vi iväg och handlade lite. Väl hemma var det ganska okej med Elise men hon är lite kinkig. Har ökat Livs mat med, vilket har gett lite små spyor. Får se hur det går om några dagar.

Tisdag 17/12

Idag var det okej med Elise så hon kunde gå till dagis. Jättepigg och aktiv. Har ökat maten för Liv idag och det har väl funkat någorlunda. Har spytt upp lite. 

Förkylningen som jag trodde var på g, var det också. Har inte blivit så jättedålig men snorig och hostan fortsätter pga det. Har ju inte varit fri från den än. 

Liv har även börjat prutta med munnen och försöka göra ljud för sig. Så himla härligt och höra när hon sitter och försöker :). 

Jag har även tränat lite idag, men på dagen hemma, på crosstrainern. Ska försöka se hur det funkar och göra det om dagarna med bara Liv hemma. Idag gick det ju bra, får se när nästa gång blir. 

Det var okej med Elise på dagis idag men när hon kom hem var hon jätte kinkig igen. Får se hur det är med henne imon . 

Måndag 16/12

Elise har troligtvis haft feber inatt då hon hade det i morse och var hängig. Men det försvann under dagen. 

Idag har vi annars tagit det lugnt hemma. Fixat lite med att sätta in kort i fotoalbum måste absolut köpa minst två album till. Räcker inte med dem två jag köpte innan. 

Tror Liv börjar bli hungrigare nu i och med att hon växer och är mer aktiv, hon verkar superhungrig när hon ska äta. Vi får nog försöka börja öka maten lite.

Söndag 15/12

Idag följde Elise med Chrille till Farfar Roger på förmiddagen medans Liv och jag åkte och handlade istället. 

När dem kom hem igen var Elise hängig. Vet inte om det är någon feber på g eller något verkar som det iallafall. Får se vad som händer inatt. 

Badade både Liv och Elise idag på eftermiddagen. Då var Elise lite piggare och fick badskum i badet. Det tyckte hon var roligt.

Lördag 14/12

Idag åkte vi iväg till Nybro för att besöka farmor Mia, Dan och faster Helene och att gå på julmarknaden och barnaktiviteterna runt i kring. 

Först åkte vi hem till farmor och åt lite och lämnade Liv då hon skulle vara där medan vi var på stan med Elise. På stan ville Elise leta upp karusellen först utav allt och åka. Sagt och gjort. 

Chrille fick åka med första gången, i tekopparna. Han försökte hålla god min då han inte tycker om när det snurrar för mycket. Därefter blev det att åka tåget. 

Sen gick vi ner vid kommunhuset för att titta på häst och vagn men där fanns det inga. Jag läste på en skylt där det stod att häst och vagnen skulle komma klockan 14. 

Klockan var inte det än, då gick vi in i kommunhuset istället där dem hade julpyssel. Vi satte oss och gjorde en smällkaramell tillsammans med Elise. Det tyckte Elise var kul att få pyssla. Skulle gjort det mera och gjort en teeshirt men det kom in nya barn då precis och tog upp alla platserna tyvärr. 

Vi gick vidare istället och åkte tåget ytterligare en gång och karusellen med, denna gången åkte jag med. Därefter gick vi till häst och vagnen och åkte det med. 

Sen var Elise jättetrött så vi åkte hem till farmor igen, då blev Elise pigg igen. Väl hemma hos farmor övade Liv på att rulla och rullar snabbare nu än förut. 

Hon sitter även bättre fast hon trillar på sidorna ibland. Hon är för sprallig gör att hålla sin balans, hehe. Hon rullar mest åt ett håll fast hon kan åt båda. 

Elise lekte ännu mer när vi var hemma hos farmor. Hon och faster Helene hade jätte roligt. Vet inte om Liv har en förkylning på g igen då jag vaknade med lite halsont och Liv snorig. Hoppas inte det, men vi får se vad blir av det. 

Idag är föresten Liv 10 mån och korrigerat 6 mån. Grattis gumman! 

Fredag 13/12

Idag har Elise och jag byggt med lego och lekt lite som vanligt. Idag kunde ju inte morfar komma tyvärr då han blivit förkyld. 

Vi var ute en runda och gungade och Elise ville cykla lite på hennes cykel så det fick hon. Hon var jätteduktig och kämpade på. Svårt och cykla i uppförsbacke så där fick jag hjälpa henne lite. 

Därefter gick vi in och bakade lite. Tänkte att vi skulle baka till farmor som vi ska till imon. Det fick bli lite chokladbollar. Det tyckte Elise var roligt att få kladda med. Goda var dem med. 

Onsdag torsdag

Onsdag 

Idag var vi hemma och tvättade. Var iväg och handlade med en runda. Har suttit och fixat lite med presenterna till gudföräldrarna men dem är inte klara än. 

Har fixat juklapparna till middagen på juldagen hos farmor Mia och Dan. Dem har bjudit oss på knytkalas, som vi alltid brukar ha vid jul antingen hos dem eller hos oss. 

I år har vi även bestämt att vi bara ska köpa julklappar till barnen och sen en lottad person och det är dem jag fixat åt mig och Chrille. Sen att det blev juldagen är för att Mia jobbar julafton tyvärr. 

Torsdag

Idag hade jag fixat på dagis så att Elise skulle vara där lite längre och att Chrille skulle hämta henne. Detta för att Liv och  jag skulle iväg på stan och handla lite. Vi började på modehuset. Där blev det en eltandborste till mig och en julklapp till Elise. 

Därefter blev det bahaus fär jag bytte en lampa. Sen vidare för att köpa en julklapp säger inte vart då den som ska få den läser detta säkert. Sen var det dags för en biltvätt med innan vi åkte hem. 

Var skönt och kunna laga mat i godan ro hemma innan Elise och Chrille kom hem. 

Tisdag 10/12

Idag har jag tagit tag i och griljerat julskinkan äntligen jag köpte för ett tag sen. Den var jättefin, inte mycket fett alls och jättegod. Blir säkert att man köper en till innan julafton. 

Idag har jag annars tagit det mest lugnt. Idag när jag hämtade Elise på dagis ville hon inte åka hem. Funderar på att ha henne kanske lite längre på dagis imon eller torsdag ev och passa på att åka till stan kanske. Så får hon lite mer tid med hennes kompisar och så kan Chrille hämta henne kanske. 

Ikväll har Liv legat på mage och tränat och har börjat rulla mer och mer från mage till rygg och tvärtom. Hon har även börjat ta sig runt i en ting med hjälp av händerna. Så roligt och se :).

Måndag 9/12

Idag var Elise hemma från dagis som vanligt och vi byggde en koja för första gången. Det tyckte hon var roligt. Det var en enkel variant av koja med bordet som hjälp men det var mysigt ändå. 

Frågade om hon ville gå ut något idag men det ville hon inte. Hon ville hellre leka i kojan och därefter ville hon leka med hennes ler-set. Så det blev en innedag idag. 

Chrille kom hem lite tidigare idag så jag och Liv kunde åka iväg till sjukhuset för hennes influensa spruta. Vi började med att väga henne och hon hade gått upp 95 gr vilket var jättebra på 4 dagar (6255 gr). 

Sprutan gick bra och ta. Får se om det blir några påföljder av det, det skulle isåfall hända inom närmsta dygnet. 

Frågade om dem hade hört något från Lund än men det hade dem inte. Får se när dem ringer, än har dem inte gjort det iallafall. 

Söndag 8/12

Igår var man på julfest och det var jätteroligt. Var några fler än jag som var nyktra och vi hade superkul ändå. 

Det var bra musik och bra underhållning. Blev även en del dansande. All eloge till Jocke på jobbet säger jag bara :) (om han läser detta?!). 

Idag har vi tagit det mest lugnt innan vi åkte och hämtade Elise hos Carina och Rikard. Det hade gått bra hos dem. Hon hade skött pottbesöken felfritt. 

Faster Heléne var där också när vi kom. Hon fick passa på och mata Liv och det tyckte hon var roligt att få göra. Vi stannade inte så länge då vi skulle hem och fixa middag. 

Kollade i kalendern idag om när Liv skulle ta influensa sprutan på tisdag och upptäckte att det var imon hon skulle det. Det var tur det att jag tittade så vi inte hade missat det imon. Då ska Liv även vägas igen för och se hur det har gått med vikten nu sen i torsdags. Ska bli spännande och se. 

Lördag 7/12

Igår var Chrille iväg på julfest och hade roligt. Var en annorlunda julfest än vanligt. Dem hade suttit i något stort tält ute med brasa i mitten och gjort lite tävlingar innan. Allt var anordnat av vilse.se. Lät väldigt annorlunda som sagt. 

Själv ska man iväg ikväll till brofästet på julfest. Hoppas det blir roligt även fast jag ska vara nykter, men det blir det säkert. 

Annars idag har vi inte gjort så mycket mer än städar lite och slått in julklapparna färdigt. Liv har blivit ännu bättre. 

Idag känns som det går åt rätt håll nu med förkylningen. Innan kändes det som att vi stod och stampade på samma ställe hela tiden. 

Fredag 6/12

Idag var det dags att lämna Elise hos hennes faster Carina och Rikard. Eftersom Chrille ska på firmafest ikväll och jag imon så kan det vara skönt och ha bara Liv hemma. Ska hämta Elise på söndag. 

Var roligt och träffa Carina igen och se hennes fina mage :). Den har väl inte vuxit så mycket sen sist jag såg den men snart sätter det fart igen. 

Annars idag tycker jag att det har hjälpt med det nya systemet för intaget av inhalationerna så det ser ju positivt ut :). Har inte hostat så mycket som innan och inte spytt mer än någon gång av hostan.

Torsdag 5/12

Igår kväll beslutade jag och Chrille att jag skulle ringa barnkliniken idag. Jag skulle höra om vi kunde komma in med Liv och se om dem kunde ge henne en inhalatordos av något slag. 

Hon har ju fortfarande jobbig slemhosta som inte verkar bli bättre. Dem tyckte att vi kunde komma in så dem kunde lyssna och titta på henne och bedöma därefter. 

Vi åkte in efter vi lämnat Elise på dagis. Sköterskan vägde och kollade satrationen på henne. Hon hade gått ner i vikt till 6160 gr (170gr ner) och satrationen var okej. 

Läkaren kom in därefter och frågade lite frågor. Han bedömde Liv som relativt frisk men han tyckte vi skulle öka inhalationerna lite och fick ett schema vi skulle gå efter. 

Han tyckte även att vi skulle ge en lite dos lactulos på morgonen i gröten för att få igång magen igen. Allt blir som en ond cirkel annars, att allt påverkar varandra. 

Skulle ju ha träffat Marlene, Alicias mamma idag men blev ju inställt pga detta men vi syns ikväll istället på julfikat på dagis. 

Blev chockad när jag kom hem med Liv då hon skulle äta och hon drack vatten helt plötsligt bara sådär. Jag hade ju inte börjat med något av det läkaren sa. Det var som att hon fattade att det är nog bäst att jag dricker nu när vi varit hos läkaren, ha ha:)! 

Ska börja med inhalationsschemat  vid nästa matning tänkte jag. Måste berätta en sak idag som jag blev så himla glad och rörd av. Fick ett meddelande från Therese från prematurgruppen som verkligen gick in i hjärtat på mig. Det var behövligt att läsa det just nu kände jag. Tack ytterligare en gång för allt stöd :). 

På kvällen gick jag på julfikat med Elise. I början var hon lite blyg med allt folk men det släppte sen och hon ville givetvis inte åka hem när vi skulle det. 

Dem hade bakat lussekatter idag som dem bjöd på. Dem var jättegoda så det hade hon och dem andra barnen gjort bra. 

Onsdag 4/12

Idag har jag tvättat, diskat och sytt upp och lagat lite kläder. Elise är fortfarande lika duktig på att gå på pottan, det har ju hänt lite olyckor men det blir mindre och mindre. 

Sa idag att hon ville gå på vanliga toan nästa gång hon skulle kissa men så blev det inte. Var lite akut så då går det fortare att ta pottan. Får se vad det blir längre fram. 

Idag fick jag iväg julkorten med, så snart kan jag lägga ut bilden på fb. 

Tisdag 3/12

Idag har jag varit och handlat och tagit det mest lugnt annars. Har börjat spåna på presenter till Livs gudföräldrar som dem ska få efter dopet sen när det blir av. 

Missade ju prematurträffen idag så himla tråkigt men men det är sånt man får ta. Blir ju av efter julhelgerna igen sen. 

Liv är lite bättre idag. Hon har inte sovit så mycket idag som innan och det är ju ett friskhets tecken. Sen är hon inte snorig längre heller. 

Idag sa Elise att hon gått på toaletten när dem hade gympa. Vet inte hur mycket sanning det var i det hela får fråga fröknarna om det hela, om jag kommer ihåg det. Annars som sagt så vägrar hon ju det, så det skulle ju vara kul och veta om hon kanske är redo för det?!

Måndag 2/12

Idag kom morfar hem igen och var lite barnvakt. Lika roligt som alltid enligt Elise. Jag har hunnit och slått in lite julklappar. Har även rensat och fixat lite bland alla viktiga papper man har och sparar. 

Imon är det ju egentligen dags för prematurträff men har tackat nej idag då Liv fortfarande inte är frisk. Har fortfarande jobbigt slem i halsen som vägrar släppa. 

Jo jag glömde berätta igår att Elise har verkligen fastnat för julkalendern. Hon tyckte om att titta på den med en gång. Så himla roligt trodde inte hon skulle göra det då hon är så liten. Hon fattar kanske inte allt men hon tycker det är roligt och spännande. 

Söndag

Idag blev det lite pepparkaks bakning här hemma. Det gick väl okej med Elise på ett hörn också. 

Hon tyckte mest om att lägga allt i en hög, rulla ut, stansa ut bitar och lägga ihop allt i en hög igen. Precis som man gör med trolldeg eller dylikt. 

Men till sist fick vi ihop ett gäng pepparkakor och goda blev dem också. Efter lunch kom farmor och Dan förbi på fika och lite barnbarns mys. Det tyckte Elise om som vanligt då hon får all uppmärksamhet :). 

Testade att ut och springa nu ikväll och det gick väl sådär. Det var jobbigt pga min ansträngnings astma, den blir extra jobbig när det är kallt ute. 

Hade velat sprungit mer än vad jag gjorde, men kunde inte. Får ta det lugnare nästa gång och jobba mig uppåt eller gå inne på trampmaskinen. Får se vad det blir...

RSS 2.0