Jaha så vad har hunnit hända?!

Har sagt till på jobbet att jag ska gå ner i tid. Får se om dem kan fixa i ordning något bra schema till mig eller hur det blir. Vi får se. 

Pratade med Livs läkare i måndags och det bestämdes att jag ska vabba för henne i 2 veckor framöver. Så blir vab en vecka till och ev att det blir förlängt beroende på hur det går för Liv och hennes mediciner.  

Mr hade inte visat någonting mer än en liten cysta men den påverkar henne ingenting. Bestämdes även att hon ska sluta med en av medicinerna som ska ersättas med en annan hon ska testa och se om den funkar. Så det blir nedtrappning av den och sen upptrappning av den nya. 

Liv fick ju även hon vattkoppor som Elise hade för någon vecka sedan, så vi kunde ju inte gå på det riktiga läkarsamtalet som vi skulle på tisdagen så nu får vi vänta på en ny tid. Likaså utvecklings samtalet på dagis ska vi ta denna veckan som kommer istället. Får se vad dem säger om resurs då.

Har även börjat skriva på en vårdbidragsansökan nu och är i princip klarade den. Tog ett tag och skriva. Ska läsa igenom och se om jag missat något innan jag skickar in det. 

Elise var ju även hon sjuk igen i veckan och hade feber i 5 dagar nästan, stackarn. Men nu till veckan blir det dagis iallafall. Hon har ju börjat leka med grann tjejen här hemma. Jättekul! Dock ska ju dem tyvärr flytta snart tråkigt nog. Inte jätte långt bort men dem blir ju inte grannar längre. Tråkigt var himla smidigt när dem bara kan gå över till varandra så...

Här har vi pricken😄


Här är tjejerna när vi plockade vitsippor i torsdags ☺

Liv, medicin och jobb

Då har det gått några veckor sen sist. Mr är gjord på Livs hjärna, dock har vi inte fått något svar än. Men hoppas på att få det nästa vecka då vi både har samtal på telefon måndag och personligt möte på tisdag med Livs läkare. Tyvärr har ju medicinen ej hjälpt varpå vi börjat med en medicin till nu. Dock verkar dem kombinerat att inte hjälpa heller som det ser ut nu. 

Har pratat med personer på fb i samma situation som har varit med om samma sak och är uppe i 6-8 olika mediciner dem provat och anfallen är inte borta än. Hoppas vi inte behöver hålla på och försöka hitta rätt medicin under så lång period och behöva fortsätta leta. 

Pga detta har jag bett om råd från dem i gruppen på fb, vad dem har gjort för att underlätta ens eget och ens familjs liv. Har fått råden att försöka få en resurs på dagis till Liv vilket menas med att dem anlitar någon som kan ha koll på Liv hela tiden. Ett andra råd är att försöka få igenom vårdbidrag för Liv. Och även att jag går ner i tid på jobbet eller hittar ett annat med bättre jobbtider.

Allt detta som sker med Liv har fått mig att besluta att gå ner i tid på jobbet ( i och med att jag inte fått något annat än). Då situationen inte är hållbar längre både för mig, min familj och för Livs del. Får hoppas bara att det går som jag vill annars så vet jag vad för beslut jag får ta, eller besluta tillsammans med min arbetsgivare. 

På jobbfronten i övrigt går det väl okej har varit på ytterligare en intervju men blev inget, väntar svar på några till jobb, jag sökt som känns lovande. Bara hoppas att dem hör av sig☺. 



RSS 2.0