V 43

Denna veckan blev det lite vabbande också. Måndagen åkte jag till jobbet och hann vara med på ett möte på förmiddagen sen var det bara och åka och hämta Liv då hon fått feber. Tisdagen skulle jag egentligen vabbat men löste det iallafall då det var kris på jobbet. Så först var morfar barnvakt när jag åkte till jobbet och sen tig Chrille över när han kom hem. Men jag ångrar att jag gick med på det och kommer aldrig att gå med på det igen. Detta för det var inte roligt och komma hem sen då båda flickorna var vakna och gnälliga för att inte jag varit hemma. Och Chrille haft det jobbigt detta då båda blir väldigt mammiga som sjuka. 

Liv blev hemma på onsdagen med och Elise kunde gå till dagis. Åkte in med Liv till sjukhuset för och se om dem kunde göra något åt hennes slemhosta. Tog massa tester och prover och slutade med att hon fick en lite ökad dis av hennes astma medicin och sen ett recept på en slemlösande hostmedicin. 

Var hemma torsdagen med och vabbade med Liv. Lämnade dem på dagis på fredagen men det var bara och hämta Liv igen efter ett tag då hon inte var 100 än. Chrille och jag har beställt en weekend resa till julmarknaden i lubeck. Vi ska åka dit barnfria så det blir mysigt och roligt. Helgen var lugn. Lördagen var vi inne i Nybro en runda och besökte mormor och morfar. Vi fixade iordning halloween pumpan fin och tände ljus i den på kvällen. 

V 42

Denna veckan har det varit fullt upp på jobbet. På onsdagen fick Liv sina sprutor och jag fick vår vagn såld. Med sprutorna gick det sådär. Hon vägrade och sitta på vågen då hon vet vad som är på väg att hända. Så jag fick väga henne med mig. Vägde ungefär 9,4 kg. 

Elise fick feber på kvällen så det blev att vabba torsdagen. Sen var jag på föräldramöte på kvällen för Liv. På fredagen jobbade jag och Chrille vabbade istället. Elise hade ju feber på torsdag kvällen igen. Elise var fortfarande hängig fredag och lördagen. På söndagen tog vi det lugnt och åkte iväg och handlade en runda. Barnen får gå till dagis imon, får se hur det går då det inte känns helt hundra än med Elise. 

V 41 6/10-12/10

Jaha då har en ny vecka gått med nya möjligheter :). Dagis, jobb och allt annat flyter på. Fullt upp på jobbet då vi börjat bygga om i butiken och greja med lite extra saker. Jobbade extra i tisdags. 

Fullt upp på onsdagen med fast jag var ledig. Först iväg och klippa mig. Sen hem lite pluggande, laga mat och iväg igen för info om andra kursen jag ska läsa samtidigt som personaladministration. Företafsekonomi 1 ska jag ju också läsa. 

På torsdag kväll/natt var jag dålig i magen så det vart att bli hemma på fredagen och ta det lugnt. Magen blev bättre under dagen. Skönt :). På lördagen vart det iväg till farmor Mia och Dan och träffa alla, Heléne, Carina, Rikard och Elvira. Var jättelänge sen jag såg henne, sötfisen :). Idag blev det en  lugn dag hemma. 

V 40 29/9-5/10

Jaha denna veckan har man varit förkyld och go. Huvudvärk och hes. I onsdags var jag inne på Kunskapsnavet och bokade in mig på två nya kurser. En på komvux här i Kalmar och en på nti. Personaladministration och företagsekonomi 1. Får se hur det går att läsa två kurser samtidigt. 

På fredagen var jag ledig då Chrille skulle iväg på kvällen då jag egentligen skulle jobbat. Så jag och barnen åkte till algutsrum marknad med morfar och mormor. Det tyckte dem var roligt. Elise åkte karusell och sen fick dem vars en ballong. 

Idag (söndag) har Elise varit hos Alma och lekt ett tag. Dem hade haft det jätteroligt. På eftermiddagen kom morfar, mormor och moster Jenny på besök. Då Jenny gärna ville träffa barnen då hon inte gjort det på ett tag :).  

RSS 2.0