Onsdag 25/12

Idag var det lugnt hemma också på förmiddagen som igår. Fast idag, innan vi skulle till farmor och Dan på julmiddag. 

Elise fick även en julklapp idag, innan vi begav oss iväg. Idag blev det lite nytt duplo lego och hon ville bygga med det direkt :). 

Hemma hos farmor var det mysigt och roligt, enligt Elise. Var jättegod mat och trevligt med alla som var där. Elise och Liv fick mängder med julklappar kändes det som, iallafall Elise. 

Hon blev jätteglad över alltihopa. Ville leka med leksakerna med en gång och ville inte packa ner dem och åka hem när vi väl skulle det. 

Vi tänkte att både Liv och Elise kommer nog somna i bilen hem. Då Liv inte hade sovit alls mycket och Elise lekt jättemycket. Men fel hade vi. 

Elise var vaken hela vägen hem och väl hemma ville hon fortsätta och leka med hennes nya saker. Vi fick avbryta det till slut med lite skrik och så som tillhör men den somnade hon iallafall. 

Liv somnade ju i bilen efter ett tag, men när vi kom hem vaknade hon oturligt nog. Men efter lite kvälls välling och aktivering somnade hon också för natten till slut. 

Jo förresten på förmiddagen innan vi åkte iväg gick Elise självmant på "ankan". Två gånger, till och med och gjorde nummer "två", en gång av dem. Så duktig lilla tjejen :). Får se om det fortsätter. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0