Lördag 14/12

Idag åkte vi iväg till Nybro för att besöka farmor Mia, Dan och faster Helene och att gå på julmarknaden och barnaktiviteterna runt i kring. 

Först åkte vi hem till farmor och åt lite och lämnade Liv då hon skulle vara där medan vi var på stan med Elise. På stan ville Elise leta upp karusellen först utav allt och åka. Sagt och gjort. 

Chrille fick åka med första gången, i tekopparna. Han försökte hålla god min då han inte tycker om när det snurrar för mycket. Därefter blev det att åka tåget. 

Sen gick vi ner vid kommunhuset för att titta på häst och vagn men där fanns det inga. Jag läste på en skylt där det stod att häst och vagnen skulle komma klockan 14. 

Klockan var inte det än, då gick vi in i kommunhuset istället där dem hade julpyssel. Vi satte oss och gjorde en smällkaramell tillsammans med Elise. Det tyckte Elise var kul att få pyssla. Skulle gjort det mera och gjort en teeshirt men det kom in nya barn då precis och tog upp alla platserna tyvärr. 

Vi gick vidare istället och åkte tåget ytterligare en gång och karusellen med, denna gången åkte jag med. Därefter gick vi till häst och vagnen och åkte det med. 

Sen var Elise jättetrött så vi åkte hem till farmor igen, då blev Elise pigg igen. Väl hemma hos farmor övade Liv på att rulla och rullar snabbare nu än förut. 

Hon sitter även bättre fast hon trillar på sidorna ibland. Hon är för sprallig gör att hålla sin balans, hehe. Hon rullar mest åt ett håll fast hon kan åt båda. 

Elise lekte ännu mer när vi var hemma hos farmor. Hon och faster Helene hade jätte roligt. Vet inte om Liv har en förkylning på g igen då jag vaknade med lite halsont och Liv snorig. Hoppas inte det, men vi får se vad blir av det. 

Idag är föresten Liv 10 mån och korrigerat 6 mån. Grattis gumman! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0