December

Hej allihopa! Kände att jag behöver skriva lite vad som händer här i livet då det varit dött här jätte länge och människor kanske undrar hur det går för vår lilla kämpe Liv. 

Så hur är läget då, jo rent sagt för jävligt just nu för hennes del, med hennes anfall och mediciner. Känns som vi står och stampar och händer inget och den senaste medicinen är inte ok. Hon är helt borta, ser drogad ut och har ingen balans alls, går som hon vore full. Hemskt är det och se. 

Efter har pratat med hennes läkare för någon vecka sen bestämdes det att nytt EEG skulle tas och ny mrt. Hon tyckte även att vi skulle höja medicinen men nu efter en vecka så känner vi att höjningen inte fungerat bra. Inte heller att själva medicinen är bra så nu sänker vi den och trappar ut den helt och hållet. 

EEG gjordes i onsdags så den tiden gick snabbt och få. Mrt blir det också ganska snart i januari någon gång. Skönt att det är ganska snart då man tänkte att nu vid jul och allt lär det väl dröja innan man får en tid men det gjorde det inte. Ska bli både nervöst och skönt sen att få svar på undersökningarna då dem ska se om det har förändrats något i och med att både Liv och hennes hjärna har ju förändrats sen sist det gjordes. Det kan ju både vara positivt och negativt. Sen om det inte visar någon negativ förändring så får dem gå vidare och kanske titta lite bättre på medicinerna hon har och ändra på dem om det nu inte blir någon ändring efter vi tar bort den ena nu. 

Annars är allt bra med henne😊, ligger dock efter med talet fortfarande men det går framåt sakta sakta. Ska ev börja få lite mer pedagogisk hjälp på dagis och det är ju bara positivt. 

Jaha och för mig då. Jo jag har börjat plugga heltid nu för några veckor sen. Känns skönt då jag behöver bara fokusera på det nu. Men jag tittar på och söker lite jobb ändå. Det kan ju hända att man hittar/får något jobb som man vill ha. Som nu på måndag ska jag på arbets intervju på ett jobb jag jätte gärna vill ha. Dock är det bara ett vikariat men det är alltid något. Sen om jag får det får jag minska ner studierna lite under tiden men det är det värt 😊. 

Bjuder på en liten julbild på mina godingar såhär i jultid 😄





RSS 2.0