Onsdag 18/12

Idag fick Chrille vara hemma med Elise och vabba. Var egentligen tänkt att han skulle vara hemma från jobbet för att följa med mig och Liv till sjukhuset, men så blev det inte. 

Elise hade fått utslag idag som följd efter febern hon hade i helgen. Det är något som går på dagis fick vi reda på när vi ringde. Får se hur det ser ut imon. Det är som värst på hennes kinder. 

Jag fick då åka själv till sjukhuset med Liv för hjärtundersökning. Hon vägdes och mättes innan. Hade gått upp till 6400 gr, var 65,7 cm lång och huvudet var 40 cm. 

Dem hade inte hört från Lund än och sköterskan hade skrivit ett mail till dem får se om hon får ett svar snart. 

Undersökningen gick bra, det var ingen förändring sen sist. Bestämde att vi skulle ses i mars igen någon gång så vi är säkra att hon hunnit med hjärtingreppet. 

Var även bestämt att hon ska få rs spruta nu på måndag då dem börjat ge det nere i Lund. Då måste hon också börjat ta dem så hon inte smittar när hon är där nere eller tvärtom att hon blir smittad. 

Efter sjukhus besöket åkte vi iväg och handlade lite. Väl hemma var det ganska okej med Elise men hon är lite kinkig. Har ökat Livs mat med, vilket har gett lite små spyor. Får se hur det går om några dagar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0