v.3 Uppskattat, plugg och 2 års dag som närmar sig

Hej! Tänkte bege mig på ett nytt inlägg här... vad har hänt sen sist... en gammal klasskamrat till mig skrev till mig och berättade att hon blev glad och lugnare av att läsa min blogg då hon fått barn nu i december i v.27 så skönt och höra att jag kan trösta och ge hopp till någon annan k samma situation :) 

har börjat sälja av alla kläder och leksaker barnen inte använder längre. Har fått lite sålt men har fortfarande en del kvar och sälja. Vi har bestämt och sälja av det för som det är nu kommer vi nog inte skaffa något mer barn, inte i dagsläget iallafall. Kanske när Liv har blivit 5 år eller mer och man vet hur det har gått gör henne i hennes utveckling och så. Tror det skulle bli för jobbigt annars om det nu också händer att även han/hon föds för tidigt som Liv. Men man skulle kanske vilja chansa en gång till då och se om det blir en pojk :). 

Har kommit igång med pluggande igen med, skönt kände att jsg låg efter med det men hoppas kunna ta igen det snart. På jobbet händer det inte så mycket just nu då vi har en lugn period men det går snabbt, så fort det blir april börjar det öka igen. 

Snart blir det dags för kalas här hemma med i februari blir ju Liv 2 år och i mars Elise 4 år. Tänka sig att det snart är 2 år sen Liv föddes kan knappt tro det. Är så otroligt tacksam  och glad för att hon finns i våra liv idag. Hon är vår lilla kämpe och kommer alltid och vara det och det bevisar hon varje dag i allt hon gör och den livsgnistan som hon har är säkert varför hon finns hos oss här idag :). Annars är vi nästan friska för övrigt, tror dock Liv ev kan ha en förkylning på g igen :( . 

Hej allihopa

Skulle bara tala om att jag finns här fortfarande 😊 har bara haft det lite fullt upp men ska försöka och skriva lite här igen... så då har det blivit ett nytt år... undrar vad som kommer hända detta året... själv hoppas jag på lite ändringar till det positiva på vissa punkter i mitt liv... som det här med vikten tex att jag ska gå ner ca 7-10 kg till, som är mitt mål men blir glad lm jag gå ner något av det 😆 jaha den 27/12 var Liv, Elise och jag i tidningen igen. Blev lite snopen av att det skulle vara en sådan stor bild. Men det var en fin artikel och bra bild ☺ Jo jag har börjat tänka på det här med  semester vad man ska hitta på då?! Någon som har förslag till en familj med barn på 2 och 4 år?! 

Ha det bra och hoppas att detta någon som följer min blogg fortfarande 😅
Så ska jag försöka med och skriva inlägg nu igen, ska även lägga in några gamla inlägg jag inte hunnit med...

RSS 2.0