Lite lugnare

Hej allihopa!
Här har det varit full rulle och är fortfarande också en del. Sen sist så gick veckan fort. Måndag, tisdag var det Lia och onsdag lektion i skolan och teckenkursen på det. 

Dessutom firades ju Liv också på onsdagen. Hela 5-år! Pluttan börjar bli stor 😊🎉💞
(null)
(null)

Det var ju därför barometern var här för dem ville skriva en artikel om henne igen 💗
Torsdagen och fredagen gick också fort kommer knappt ihåg vad som hände.. 
Lördagen var det barnkalas dags för Liv😊 Hennes första egna barnkalas. Det gick jättebra och hon hade jätteroligt och hennes kompisar med 💞 
(null)

Söndagen blev det storhandling inför den nästkommande helgen. Elise hade besök av sin kompis Helle och hade roligt 😄
Jo, glömde ju säga en sak. Torsdag kväll fick jag reda på att jag fått bekräftat att jag fått sommarjobb på min liaplats. Så himla kul och får jag får även semester när jag vill ha det 😍👍 kan inte bli bättre. 

Denna veckan är det sportlov för barnen men tyvärr har ju jag inget lov därav får dem vara på dagis och fritids. Onsdag var det hemma studier med hemläxa. Men ingen tecken kurs då den är klar nu och vi ska dit igen om 2 månader och kolla hur det har gått. Så nu blir det till och försöka komma igång mera med tecknandet. 
(null)

Idag har det varit lite plugg i skolan och hemma. Imon blir det också plugg i skolan och sen hämta barn och sen kommer moster Jenny med Chrille hem då hon ska sova över här tills lördag. På lördag är det dags för släktkalas, både för Liv och Elise.

Ha de /Jill 



Fullproppad vecka


Jaha veckan gick väldigt fort då den var fullproppad med saker. Måndag och tisdag gick fort med Lia. Onsdag var det tenta dags och det kändes faktist relativt bra efteråt, kändes som det var rätt frågor som kom. Men vi får väl se om några veckor. Fick tillbaka mitt förra och det gick bra. Sen vart det iväg på kursen igen på efm/kvällen hade ju inte övat så mycket på tecknen vi fick senast men lite hade satt sig iallafall. 

Torsdag var lite lugnare med plugg fm och sen försökte jag hitta ett par nya vinterskor/stövlar till Elise. Fredag var också lite lugnare men eftersom skorna ej passade blev det jakt efter andra och sen plugg på det. 

Lördag var det fulla muggar igen först iväg på ridskolan sen hem käka lite lunch. Därefter åkte Liv och jag iväg och handlade. Under tiden kom en av Elise kompisar (Julii) hit då hon för första gången skulle ha en kompis som sov över. Båda var jätte uppspelta och glada för detta och det gick jättebra. Nästa gång får vi se om det blir Elise tur😊

Söndag var också full med inplanerade saker på morgon/förmiddag vart det iväg en runda till pulkabacken med barnen. Jätte roligt 😄 var det. Därefter hem och Elise kompis åkte hem. Sen lunch och dags för nästa träff som kom från barometern. För dem som känner oss väl kan man kanske misstänka vad dem gjorde här men jag håller det lite hemligt ett tag🤫

Ha en bra vecka allihopa 😍

(null)


Snö!

Tja! 

Veckan har gått fort med Lia, kurs, skola och ledighet, ridskola, barnvakt och revy. Lia var jättekul och spännande måndag och tisdag. Väldigt rörig måndagen men tisdagen kändes lugnare och man blev mer insatt och fattade lättare och kunde ta in mera intryck och lära sig mera. Onsdagen kändes det dock som man var helt blank i huvudet. Läxan från TAKK kursen hade dock satt sig på minnet vilket var kul. 

Fredagen var barnen lediga då det var tänkt att vi skulle åka in till sjukhuset då Liv skulle träffa en läkare på habiliteringen. Tyvärr ringde dem från sjukhuset och sa att hennes läkare blivit sjuk så nu får vi vänta på en ny kallelse. Men vi åkte in till stan och gjorde lite annat och handlade. På eftermiddagen/kvällen började det snöa. 

Lördagen var det dags för ridskola igen. Idag kom även farmor Mia och Dan och tittade på då dem skulle vara barnvakt på kvällen. Det hade kommit mycket snö under natten och medan vi var iväg på ridningen kom det ännu mer. Så efter vi alla ätit lunch begav vi oss ut för göra en pulkabacke vid altanen. Farmor Mia gjorde en jättefin snögubbe och snölykta. Glömde dock tyvärr att ta kort på dem. På kvällen åkte jag och mannen min iväg på Torsås revy och hade trevligt med mina svägerskor och deras respektive. Som vanligt topp betyg på revyn 👍😄

Nu är det lite relax framför tvn och uppladdning inför Lian imon och för nästkommande tenta nu på onsdag. Får se om något sätter sig, känns som det är väldigt smockat i huvudet just nu.

Kramisar  (null)





RSS 2.0