v.8 kalas och positivt

Nu är det några veckor sen sist jag skrev och vad har vi hunnit med. Jo i helgen firade vi Liv som fyllde 2 år på alla hjärtans dag 💜 Hon blev super glad för alla presenter hon fick och kakorna och tårtorna därefter älskade hon också.  


I övrigt har det hänt lite allt möjligt på jobbet. Både positivt och negativt. Just nu är vi lite mer över den positiva delen får hoppas att det håller i sig och att blir som jag vill... spännande mer än så säger jag inte förrän jag vet hur det blir.

Liv har slutat med rs sprutorna nu för i år, skönt. Får se om hon måste ta dem nästa vinter igen. Härnäst är det Elise som ska på 4 års koll och Liv på hörsel koll igen längre fram någon gång. Här hemma har vi haft lite ommöblering i barnens rum och datorrummet vilket även har lett till lite försäljning av möbler och inköp av nya. Slutresultatet blev superba!  😊 

Elise fyller också år snart och då blir det kalas för henne. Blir nog både släkt och barnkalas så får Elise välja några kompisar hon vill bjuda. ☺
Hade även tänkt att jag och Chrille skulle begett oss ut och äta men får se hur vi gör och när det blir. Firar ju årsdag den 25. Får se vad som hinner hända tills nästa gång jag skriver. 

RSS 2.0