Länge sen

Hej allihopa! 


Nu är det länge sen sist, får se om jag kan hålla i det hela lite grann nu och skriva lite konturnerligt. Allt beror på vad som händer nästa vecka och om jag kommer ha tid till det efteråt. 

Men för det första ska jag börja med att berätta hur det går för Liv. Och det går bra för henne, hon har varit i princip nästan helt anfallsfri sen vi började med hennes medicin som fungerade. Hon fortsätter att gå på diverse undersökningar ibland fler, ibland färre.

Hon går och kollar hur hon växer, kollar hur det är med hjärtat och devisen, kollar hennes polyper så dem inte växer, kollar synen och går hos en talpedagog. Men allt ser bra ut. 

Det enda vi väntar på nu är att hon ska komma igång med talet riktigt. Det har blivit bättre men går sakta, man vill ju bara att det ska explodera 💥

Ja och nu börjar hon närma sig 4 år. Tänk att det är så länge sen denna lilla fis kom till världen 😍😱 usch vad tiden går fort. Elise fyller ju 6 år med och ska börja förskoleklass efter sommaren. 

Vad händer det mera då? Jo, i veckan invigdes deras nya förskola som byggdes i höstas. Jättefint och bra blev det. Själv så försöker jag att få livspusslet att få ihop varje vecka. Innan så hade jag jobb mer än heltid varje vecka men upptäckte att jag fick ändra på det ganska fort. Vilket resulterade i att jag behöll två jobb som blir en halvtid ungefär och då har jag tid att gå på läkarbesök och liknande med liv utan att behöva trixa förnmycket. Dem andra jobben hoppar jag in och hjälper till ibland med bär jag kan och har tid. 

Pluggandet då?! Jo, då blev faktist klar med mina gymnasiestudier i dec. Det var så skönt och slippa tänka på det mera. Nu till frågan ska jag plugga vidare?! Det får framtiden utvisa. 

För det är så att jag har ett annat jobb på gång som jag verkligen skulle tycka vore roligt och skulle passa perfekt för mig. Och om det inte blir något ska jag ansöka till att studera till medicinskt sekreterare. Men det är lång väntetid innan man får svar om man kommit in eller inte så då lär jag söka jobb under tiden och se om jag hittar något som passar det jag vill jobba med. Och om det inte händer under denna tid lär jag tacka ja till att studera vidare. 

Så nu går jag och bara väntar på svaret jag ska få nästa vecka om jobbet. Har ju varit på två intervjuer hos dem och båda kändes jättebra så jag hoppas in i det sista 👍 

Det är jobbet som kanske kommer göra så att jag inte kan skriva här någorlunda regelbundet då det är ett heltidsjobb men jag ska försöka med det ändå. 

Jo förresten i somras så gifte jag och min dåvarande sambo nuvarande man oss. Så nu heter jag numera Lundin i efternamn.🍾 

Vad händer mer? Jo jag kämpar lite med min vikt. Vill ju gå ned ca 10-15 kg. Tränar så fort jag kan och har tid och försöker äta nyttigt, får se om det blir någon framgång i det hela 😊👍

I veckan som kommer ska Chrille åka till fjällen (precis som han gjorde, för nästan fyra år sen, innan Liv föddes 😄) så då blir jag själv med barnen hemma från torsdag till söndag. Får se vad vi ska hitta på då?! Något blir det iallafall 😄. 


RSS 2.0