Snö!

Tja! 

Veckan har gått fort med Lia, kurs, skola och ledighet, ridskola, barnvakt och revy. Lia var jättekul och spännande måndag och tisdag. Väldigt rörig måndagen men tisdagen kändes lugnare och man blev mer insatt och fattade lättare och kunde ta in mera intryck och lära sig mera. Onsdagen kändes det dock som man var helt blank i huvudet. Läxan från TAKK kursen hade dock satt sig på minnet vilket var kul. 

Fredagen var barnen lediga då det var tänkt att vi skulle åka in till sjukhuset då Liv skulle träffa en läkare på habiliteringen. Tyvärr ringde dem från sjukhuset och sa att hennes läkare blivit sjuk så nu får vi vänta på en ny kallelse. Men vi åkte in till stan och gjorde lite annat och handlade. På eftermiddagen/kvällen började det snöa. 

Lördagen var det dags för ridskola igen. Idag kom även farmor Mia och Dan och tittade på då dem skulle vara barnvakt på kvällen. Det hade kommit mycket snö under natten och medan vi var iväg på ridningen kom det ännu mer. Så efter vi alla ätit lunch begav vi oss ut för göra en pulkabacke vid altanen. Farmor Mia gjorde en jättefin snögubbe och snölykta. Glömde dock tyvärr att ta kort på dem. På kvällen åkte jag och mannen min iväg på Torsås revy och hade trevligt med mina svägerskor och deras respektive. Som vanligt topp betyg på revyn 👍😄

Nu är det lite relax framför tvn och uppladdning inför Lian imon och för nästkommande tenta nu på onsdag. Får se om något sätter sig, känns som det är väldigt smockat i huvudet just nu.

Kramisar  (null)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0