Livet går vidare....

Så vad händer här i livet? Jo mycket både roligt och tråkigt men mest tråkigt tyvärr. Vi kan ju börja med och säga att det går bra för Liv och sin nya medicin än så länge. Vi har fått tillbaka vår busiga pigga tjej. Vi har dock bara haft den nya medicinen en vecka men det verkar bra då hon som det är nu inte har några anfall alls 😊. Om vi går vidare med hur det går med undersökningarna så har vi inget svar än på EEG tyvärr hoppas vi får svar nästa gång jag pratar med läkaren. 

Annars fick vi svar på mrt och det visade en ev förträngning i flödet där ryggmärgsvätskan går upp i hjärnan. Vissa utav läkarna som bedömde tyckte att det såg och andra inte. Varpå detta fick vi akut tid till ögon för att kolla synnerverna och ögontrycket typ då man ser påverkan på ögonen om trycket i huvudet är högre. Väl på ögon var det inget som syntes. Skönt 😊. Dock ska Linköpings sjukhus titta på bilderna för att verkligen utesluta att det inte är något. Vilket vi inte tror då hon skulle mått dåligt i så fall. 

Mitt i allt detta blev min mamma väldigt sjuk och hamnade på sjukhus och i tisdags så dog hon. Skönt att det gick fort då hon hade väldigt ont mot slutet. 😪💗Vila i frid, mamma 19/1-15 Älskar dig!💗

Inte nog med det så insjuknade både Elise och Liv i magsjukan i torsdags natt. Vilket ledde till ett litet sjukhus besök för Liv idag (lördag) då hon inte hade slutat kräkas än. Vi åkte in mest för jag tänkte på hennes vikts skull då hon nyligen gick ner ett kilo vid hennes förkylning jag skrev om här. Hon hade gått ner ytterligare i vikt igen ca ett halvt kilo efter sin lilla viktuppgång efter förkylningen. 

Alla prover var bra förutom hennes sockervärde som låg på ca 2,9. Fick medel mot illamåendet och lite vätskeersättning och blev redan piggare efter medlet mot illamåendet. Så därefter fick vi åka hem. Blir vätskeersättning resten av kvällen sen får vi hoppas att det är bättre med henne imon 😷😊



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0