Lördag-måndag 17/5-19/5

Idag åkte vi iväg en runda till skälby där morfar, mormor och moster Jenny mötte upp oss. Vi tittade på djuren, lekte och fikade lite. Liv fick smaka glass och tyckte det var gott :). 

Därefter blev det en snabb runda till Ikea och sen hem och grilla lite i det fina vädret. Töserna lekte lite i sandlådan och lite. Idag har Elise klarat fyra dagar utan några olyckor i sängen. Toppen :)!

Söndag 

Idag tog vi det lugnt på fm. Jag åkte iväg och handlade med Elise lite. Därefter lekte tjejerna lite inne. Farmor Mia, faster Heléne och faster Carina kom framåt efm. 

Dem och Chrille skulle iväg senare till kyrkan för uppläsning av farfar Roger att han dött och så. Mia bjöd på rabarberpaj som var supergod :)! 

Heléne lekte med flickorna och fick Liv till att plötsligt vilja gå jättemycket med gåvagnen :). Elise följde med till kyrkan så då fick jag en liten lugnare stund på kvällen, skönt :). 

Måndag 

Idag blev det lite pluggande medan Chrille var iväg med farmor Mia och fastrarna Carina och Heléne och lilla Elvira och bestämde gravplats. Därefter kom dem hem hit på lite fika. 

Liv har börjat gå ännu mera med gåvagnen idag :), typ hela tiden. Idag har Elise bara gjort en olycka i sängen på en vecka, duktiga tjejen! Elise tycker det är jätteroligt att Liv har börjat gå med gåvagnen då hon kan leka mer och mer med henne :). 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0