Fredag-söndag 23/5-25/5

Idag har vi varit ute hela dagen i det fina vädret. Vi tog oss iväg till lekplatsen på fm och tog lite mellis med oss. Först åkte Elise lite rutschkana sen gick vi och kollade om vi såg några hästar. Tyvärr var dem för långt bort för att kunna klappa. 

Därefter gick vi ner till bryggan där vår båt ska ligga. Därefter gick vi tillbaka till lekplatsen och satte oss på en filt i gräset för att äta lite mellis. Därefter gungade Elise lite och sen gick vi hem och Liv somnade äntligen på vägen hem, hade tänkt att hon skulle gjort det innan, men men. 

Vi åt lunch inne och den gick vi ut igen och lekte till Chrille kom hem. Därefter kom farmor Mia, faster Heléne och faster Carina och lilla Elvira. Prästen skulle ju komma och dem skulle gå igenom begravningen och så. 

Vi bestämde senare att Heléne skulle sova här över helgen, skönt med lite avlastning för vår del :). Jo förresten har glömt och skriva att Liv har börjat ställa sig upp i matstolen hela tiden. Det är bara att sätta ner henne direkt på golvet efter hon ätit annars så står hon där helt plötsligt :).  

Lördag 

Inatt har det varit hostigt både från Liv och Elise sida. Stackarna har blivit förkylda igen :(. Idag har vi handlat, klippt gräs och grillat här hemma. 

Heléne har lekt med flickorna. Hon fick Liv till att gå själv men inte genom och hålla i händerna utan skulle hålla lätt runt kroppen :). Var roligt och se då man är van att dem brukar hålla i händerna men det kanske kommer senare. 

Hade även jordgubbs premiär här hemma idag, smarrigt :). Liv tog även sitt första lilla steg idag mellan soffbordet och fåtöljen :). Känns som att hon kanske börjar gå snart?! Spännande, vi får vänta och se :). 

Söndag

Idag har vi tagit det lugnt fm och efter lunch gick vi ner till bryggan där vår båt ska ligga i sommar. Härligt väder idag med :). Elise och Heléne kastade lite sten i vattnet det tyckte Elise var roligt. Liv är fortfarande hostig men annars är det bättre med Elise. 

Idag har Liv gått ett steg flera ggr mellan olika saker och gått mycket när msn hållt i henne :). Hon har blivit väldigt dålig i maten dem här dagarna men jag tror det beror på värmen att hon inte är så hungrig. 

Idag åkte Heléne hem, får se när hon kommer på besök nästa gång, jag vet en som längtar redan iallafall... 
Förresten är jag fortfarande öm i min lilla fot när jag gör vissa rörelser eller så och om jag gått mycket en dag. Får se när det försvinner. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0