Tisdag-onsdag 18/3-19/3

Idag fyller morfar Rolf år, grattis! 

Därav åkte Liv och jag dit på lite överaskningsbesök då vi ändå skulle till Nybro. Vi skulle dit och hämta en skrivbordsbänk till Elise rum, också. Morfar tyckte om besöket och att få busa och gosa med Liv lite extra. 

Idag blev Elise firad på dagis. Det var roligt och få vara med och förbereda med dukning och skära fruktsallad, tyckte hon och det bästa av allt att få en ballong med sig hem. Tyvärr gick ballongen sönder på vägen hem, som tur är har hon fler hemma sen kalaset. 

Hon blev glad över den nya skrivbordsbänken. Nu är det bara hennes byrå kvar som ska bytas ut mot en bokhylla med lådor nertill är deg tänkt. Får se när det blir, ska ev köpa en på Ikea men får se. 

Liv har börjat försöka ställa sig på alla möjliga ställen nu. Både där hon kan och inte kan, den lilla våghalsen. 

Onsdag

Idag har varit en lugn dag. Har fixat med lite småfix här hemma. Har börjat putsa fönstrerna och hunnit med hälften ungefär. Får ta resten en annan dag. 

Idag verkar Livs ögoninflammation äntligen vara borta, skönt :). Idag har hon varit en spelevink och dykt ner med huvudet före i sittdelen till vagnen som vi har ståendes inne. 

Såg jätteroligt ut :). Gjorde samma sak igår med. Tyvärr hann jag inte ta något kort på det, nån utav gångerna.  Får se om hon gör det någon mer gång så får jag försöka ta ett kort då. 

Bjuder på ett annat kort på våghalsen 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0