Söndag-tisdag 30/3-1/4

Inatt/igår kväll har Liv varit hostig så att hon spytt. Misstänker att det är förkylning på gång. Hon verkar bättre idag men har ätit mindre och det får inte vara några bitar i maten idag då klöks hon. Hon har inte spytt något idag men har varit hostig ikväll igen. Får se hur det går inatt?! 

Idag har varit ute lite i det fina vädret hela familjen och umgåtts :). Idag gick Liv lite med gåvagnen med pappa som motstånd så den inte rullade iväg för fort :). Tyvärr inga nya bilder. Får leka papparazi någon dag framåt igen.  

Måndag

Idag har Liv spytt lite mindre. Slemhostan blir mindre och lättare att hantera om hon får vatten innan hon äter verkar det som. Vi testade det idag och har funkat ganska bra :). 

Vi (jag, Elise och Liv) har varit ute och gått en runda i skogen idag och gungat lite. Annars har vi tagit det lugnt inne. I eftermiddag fick båda två vars ett bad :). Idag fick vi en remiss till Liv, att vi ska röntga lungorna på fredag, för och se hur mycket bättre det blivit efter hjärtkateteriseringen.

Idag frågade farmor Mia om Elise ville följa med på cirkus på fredag då hon vunnit biljetter till det. Jag sa att det vill hon säkert så nu ska hon till farmor på fredag :(. Vi får hoppa Leos lekland denna helgen också och tar det en helg längre framåt. 

Tisdag 

Inatt och igår kväll var inget roligt alls med Liv. Hostade så hon spydde när hon ätit. Elise vaknade av allt stohej. La sig i soffan brevid. Liv hade svårt och somna efter. Matade igen. Åt utan problem och somnade därefter. Elise gick och la sig inne hos pappa. 

Jag gick på toa och då vaknade Liv igen. Fick inte henne till och somna om. La henne brevid mig och Elise i sängen men det var lönlöst. Hon blev piggare då hon såg att hon låg brevid Elise. Slutade med att hon började hosta igen och spydde ytterligare en gång. 

Hon kunde fortfarande inte somna därefter vad jag än gjorde. Försökte mata igen men hon ville inte ha något. Till sist la jag henne på min mage i sängen och då somnade hon till slut. Det hela tog 3 timmar mellan 22.30-01.30, så idag är vi väldigt möra allihopa. 

Idag är det bättre med henne iallafall. Hoppas bara hon inte har förlorat för mycket i vikt i samband med allt detta dessa dagar. Annars idag har vi varit och handlat, dammsugit och torkat golv. Golvet blir så halt efter spyningar och torkningar så man måste torka det riktigt för att få bort det hala. 

Har bestämt med farmor Mia att Elise ska dit redan torsdag kväll då det är smidigast så, Så då blir det rn natt extra hos farmor :). 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0