Måndag-tisdag 24/3-25/3

Idag var det dags för Bvc besök både för Elise och Liv. Elise var 95,5 cm lång och vägde exakt 15kg. Allt annat var tipptopp utvecklingsmässigt :). Liv vägde 7675gr, 71cm lång och huvudet 42,1cm. 

Vi skulle ses om 1 månad igen bestämde vi eftersom allt såg så bra ut. Vi skulle avvakta med ögoninflammationen på Liv och se om det försvann igen inom några dagar. 

Innan besöket så lekte Liv och Elise lite på öppna förskolan. Idag var inte Elise det minsta blyg utan hon visste med en gång vart hon ville leka och pratade på en massa. 

Tog ett mellanmål när vi var där med och då testade jag att ge Liv en majskrok som hon faktist åt upp hela själv. Blev förvånad av att hon klarade det :). Får testa fler ggr och se hur det går och att hon får öva att äta med sina tänder och att svälja bitar. 

Liv har även börjat stå i längre och längre perioder nu :). 







Tisdag

Stort grattis till farfar Roger som fyller år idag! 

Idag har Liv och jag tagit det lugnt mest inne då det var väldigt blåsigt och kallt ute. Elise tyckte det var roligt på dagis idag. Hon hade fått pärla på piprensare idag. Alla hade pärlat med stora pärlor utom hon för hon hade pärlat med små. Trodde inte hon klarade det men hon hade suttit och pillat med det, berättade fröken :). 

Liv kan ju dra sig upp till stående som ni vet men hon måste lära sig och sätta sig ned med. Stackarn står och skriker när hon inte orkar stå längre och då får man komma och hjälpa henne. Sen nästa sekund är hon ledsen för att man satte ner henne och vill upp igen. Nu har hon även börjat gå lite längs med vårt tvbord med små steg :).








Kommentarer
Postat av: ......

Man kan inte tro att Liv är ett prematurbarn om man tittar på längd och vikt. min dotter var 71 cm och vägde 7,5 vid 1 år:)

2014-03-31 @ 15:15:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0