Lördag-söndag 22/3-23/3

Idag åkte vi iväg och handlade en ny grill på bahaus. På vägen in reflekterade Elise på att dem sålde korv på stället brevid. Detta resulterade i att vi var tvugna att köpa korv innan vi åkte och handlade lite på citygross då Elise vägrade och gå om hon inte gick någon korv. 

Hemma sen satte Chrille och Elise ihop grillen ute och jag var inne med Liv så länge. Gissa vad hon gjorde då så jag blev riktigt förvånad. Jo efter jag vänt bort blicken någon sekund hade hon helt plötsligt ställt sig upp vid gåvagnen och inte nog var det utan hon gick två små steg med den på tå!! :) Den lilla våghalsen! 

Jag blev riktigt förvånad och chockad av att hon gjorde det. Men får väl börja ta sånna saker lite mer vardagligt nu då hon alltid hittar på en massa som hon inte klarar av riktigt än men testar ändå :). 

När grillen var ihopsatt, bytte Chrille däcken på bilen. Där sen efter så grillade vi lite och tog det lugnt resten av eftermiddagen och kvällen. 

Söndag

Idag har Liv både ställt sig i sängen och utanför emot sängen och även börjat kunna ställa sig emot stolarna i köket. Det skulle inte förvåna en om hon snart även börjar försöka att förflytta sig längsmed något. Så fort som detta har gått :). 

Kanske är dags att börja tänka på och köpa läragå skor?! Känns jättekonstigt då hon känns mycket yngre än vad hon egentligen är. Så det blir helknas i huvudet när man helt plötsligt kanske behöver köpa sådana skor och får inte ihop det med henne storleksmässigt. Att nej hon ska ju krypa inte börja lära sig gå än?! Man kan även säga att Liv kan sätta sig själv nu det enda hon har problem med är att sätta sig från ståendes. 

Idag fick Elise besök av Alicia. Var länge sen dem sågs nu när Alicia flyttat. Dem lekte några timmar och tyckte det var jätteroligt. Det måste dem göra om snart :). Märktes på dem båda att dem saknat varandra. 









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0