Lördag-söndag 15/3-16/3

Idag var vi laddade och förberedda på kalas så gott det gick på morgonen. Sen strax efter 8 gick plötsligt strömmen här hemma. Tänkte att den kommer nog tillbaka snart. Det gick 1h och ingen ström än. Kollade på internet på telefonen och där stod att den kunde komma tillbaka allt från kl.11 till kl.15 och vi skulle ha kalas kl.14 och gärna ätit mat innan dess. 

Det var bara att avvakta och se vad som hände. Strax innan tolv hade vi fortfarande ingen ström och tänkte att vi ringer farmor Mia och kollar med dem att det är okej för dem och fixa kaffe om det fortsätter och det var det. Vi tänkte att grädden till tårtan får vi nödfall vispa för hand och Livs mat, värma med varmvatten. 

Men sen 5-10 min efter vi lagt på, kom strömmen tillbaka och vi kunde göra allt vi planerat. Så skönt! Elise tyckte det var roligt och ha kalas och började öppna sina presenter direkt när hon fick dem. Hon blev jätteglad för alltihop och började leka och pyssla med alla leksaker och pysselsaker med en gång. Det var också roligt och fixa med ballonger och ljuståget på tårtan :). 

Idag började Liv ta dem första riktiga krypstegen men inte så många för det är ju mycket lättare och snabbare att kravla sig fram. Men dem riktiga lär väl komma mer och mer sen. 

Söndag

Idag kom farmor Mia och Dan på besök.  Tänkte att vi skulle åkt iväg och grillat men det blev lite sent allt och det började blåsa ute så det fick bli lite grillning hemma i trädgården istället. Slår aldrig fel med en grillad korv :). 

Upptäckte idag att Liv inte bara har en tand på g utan två. Det visade sig att Chrille har sett den tanden hela tiden (som jag upptäckte idag) och jag har sett en annan. Får se vilken utav dem som spricker igenom först. 

Liv kämpar på och är mer och mer framåt för varje dag som går :). Ska försöka ta lite bilder på henne någon dag så ni får se det. Idag var hennes ena öga svullet och mina helt igenbommade när jag vaknade. Hoppas det försvinner för oss båda snart. 

Idag har jag hört första gaga ljudet från Liv, får se om det kommer mera?! Annars är det dags för rs-spruta imon. Undra om det är/blir den sista eller om hon ska ta en nästa månad med?! Ska bli spännande och se hennes viktuppgång med hur det går med den. 
Bild Elise, Liv och Farmor Mia på kalaset :)


Kommentarer
Postat av: Mamma till Eddie & Wilton

Så fina och Elise hade passat på och matcha sina kläder med farmors strumpor :0)

Den 3e April kan du ha i tankarna om vi kan fika då ?!

Svar: Mmm jätte fina :) Mmm ska ha det i tankarna :)
Jill Lundin

2014-03-22 @ 18:25:53
URL: http://eddiesmammaemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0