Fredag 7/3

Idag var morfar här och busade lite med tjejerna. Vi var ute en runda och gick till skogen. Elise ville titta där dem hade grävt upp för strömsladden som kommer från Litauen. Var ju veckan och tittade på en av grävmaskinerna med dagis så hon visste ju hur det var gjort. Det var spännande :). 

Liv har börjat vilja stå upp nu när man håller henne i händerna. Men hon står på tå så det är lite svårbalanserat. Får se när hon börjar sätta ner hela fötterna. Hon har även varit väldigt nära på att sätta sig upp själv. Hon är så envis alltid och ha leksaker i båda händerna varav hon inte kan ta hjälp av handen då hon nästan är på väg och göra det. 

Elise fick ögoninflammation under dagen som blossade upp säkert av förkylningen hon har. Mycket klet i ögonen som vi fått torka bort ofta. Får se hur det ser ut imon. 

Nu ikväll kom faster Heléne hit och hann gosa lite med Elise innan hon somnade. Faster Heléne ska ju vara här över helgen och gosa och busa lite med barnen samtidigt så får vi lite avlastning. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0