Torsdag-söndag 19/6-22/6

Idag har jag tagit det lugnt och lekt med Liv mest. Har tvättat och städar lite i köket. Vädret har varit någorlunda bra vilket var skönt för Elise och barnen på dagis då dem skulle dansa kring midsommarstången idag. Elise tyckte det var jätteroligt och gott med glass och jordgubbarna efteråt. 

Lugn efm och kväll. Har experimenterat lite idag med Livs mat och testat att ge henne mannagrynsgröt och även mosad vanlig mat. Det gick sådär nedböjde och får testa fler ggr. 

Fredag midsommarafton

Idag tog vi det lugnt på fm och klippte lite gräs. Sen gick vi ner till kolbodabaden på efm då dem skulle ha dans kring midsommarstången och lite annat där. 

Vi träffade på Alma och hennes föräldrar där så Elise och hon lekte under hela tiden vi var där. Vi köpte lite glass, dansade och red häst. Det var första gången hon gjorde det. Hon tyckte det var jätte roligt och ville rida igen med en gång när hon klev av. Men det får bli en annan gång. 

Nästa midsommar får vi planera och ta med oss mat och äta där kanske. Var jättetrevligt och roligt för barnen och tiden gick. Därför tänkte vi att vi ska det nästa gång. 

Liv var väldigt svårsövd och somnade inte förän strax innan vi hem. Sen tog vi det lugnt efm och kvällen. Liv fick smaka mannagrynsgröt idag med och idag gick det utan problem.  


Lördag 

Idag åkte vi till farmor Mia och Dan. Faster Heléne, faster Carina, Rikard och Elvira var där också. Vi umgicks, pratade, spelade lite spel och blev bjudna på mycket- och god mat. Var tänkt att vi skulle lekt en massa lekar med, men tyvärr tillät inte vädret det. 

Elise och Liv var vakna länge på kvällen. Somnade till slut när vi la oss med dem i sängen. Vi ska ju sova över här inatt. 

Söndag 

Idag vaknade Elise tidigt och gick upp till farmor på morgonen. Vi och Liv gick upp strax därefter och sen åt vi lite frukost. Idag gjorde vi inte så mycket. 

Farmor tog fram såpbubblor och blåste en massa. Det var roligt tyckte både Elise och Liv :). Vi lite fika och tidig middag innan vi åkte hem. Supergott alltihopa, som vanligt :)!

På kvällen sen fick både jag och Chrille vars sin förfrågan om att få bli gudfar och gudmor till Elvira. Vi tackade Ja! Så klart vi vill det till lilla gullpluttan :)! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0