Lördag-onsdag 19/7-23/7

Inatt har Liv varit lite hostig, hoppas det inte är någon förkylning på gång. Idag åkte vi till farmor Mia då Liv och Elise skulle sova där båda två till imorgon. Första gången Liv sover borta, hoppas det går bra. Det blev lite badande och lek hos farmor innan vi skulle åka. 

Vi skulle ju till krusenstiernska på teatern där. Teatern var bra men känns som alla har samma princip nu när man sett alla förutom den första dem visade. Vi gick och käkade lite mat ute efteråt och försökte njuta som barnfria. 

Tyvärr hamnade vi vid en barnfamilj så det blev inte så lugnt ändå. Fick meddelande att Liv somnat, skönt tänkte jag så slapp man oroa sig för det. 

När vi var på väg hem ringde Heléne och sa att Liv hade vaknat och var jätteledsen och vad dem än gjorde så slutade hon inte gråta. Gav lite råd och tips om vad dem skulle göra. 

Efter någon timme hade det äntligen löst sig och hon hade somnat om. Men det gjorde ont i mammahjärtat då jag hörde hur ledsen hon var i telefon när den ringde : (. 

Just det vi gav faster Carina och Rikard deras dopskål idag med då vi hämtat den innan vi åkte till Mia. Dem tyckte den var jättefin, roligt att höra :).  Får hoppas det går bra för flickorna inatt.

Söndag

Natten har gått bra med flickorna, skönt :). Idag passade Chrille och jag och åka iväg med båten, när vi var barnfria. Det var riktigt härligt. Vi passade även på och bada ifrån båten och tog det lugnt :). 

Sen vart det dags och hämta barnen. Liv hade blivit lite förkyld som vi trodde att det var på g. Allt hade gått bra med mat och resten av kvällen/natten hade Liv sovit utan problem. 

Skönt att det gått förvånansvärt bra då vet man att vi kan göra det fler ggr. Liv blev både glad och ledsen när vi kom hon visste inte riktigt vad hon skulle ta dig till :). Lilla gumman så söt hon var. 

Vi bestämde att Elise skulle dit på onsdag igen och sova hos farmor själv och hitta på lite roligt. 




Måndag tisdag

I måndags hittade vi inte på något särskilt utan tog det mest lugnt. Idag testade vi havregrynsgröt igen och det gick jättebra denna gången. Så skönt för då vet vi att det kommer funka på dagis sen. 

Alma från dagis kom och lekte med Elise idag. Vi gick ner till kolbodabaden med dem. Där lekte de på lekplatsen och red häst. Lekte lite till hemma med sen, både inne och ute. 

Dem tyckte det var jätteroligt och hade saknat varandra :). Det får dem göra igen en annan gång, fast hos Alma nästa gång kanske. 

Liv har fortfarande varit lite hes och rosslig idag. Chrille kollade tänderna idag då det var ett tag sen sist. Såg att en hörntand kommit fram och dem andra är på g. Tänkte att det säkert kommit upp någon men glömt och kolla. Får testa och ge henne en majskrok någon dag och se om hon kan börja tugga den eller inte. 

Alma och Liv åker rutschkana :)

Onsdag

Idag åkte vi iväg till stan för ena bilen skulle på en koll. Vi åkte till banken så länge för Chrille skulle fixa lite. Därefter gick jag på ögonundersökning och fixade nya glasögon. Äntligen, är länge sen jag kollade synen. Får hämta dem inom en vecka eller två. 

Sen hämtade vi bilen och Chrille tog barnen i den ena och åkte till farmor med dem då Elise skulle dit och sova över. Jag tog den andra och åkte iväg och handlade lite mat. Sen vart det lugnt ett tag hemma, skönt, innan Chrille kom hem med Liv. 

Elise åkte iväg på efm med farmor på teater på skällby. Såg Pettson och Findus och ringde hot efteråt och berättade att det hade varit jätteroligt. Imon ska dem hitta på annat roligt sen får vi se hur många dagar hon ska stanna där. 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0