Fredag-fredag 11/7-18/7

Fredag-lördag

I fredags åkte vi hem till faster Carina, Rikard och Elvira. Vi gick till en lekplats med barnen där de fick leka lite. Sen fixade vi lite mat och umgicks och hade det trevligt. 

Idag åkte vi in till stan i det tråkiga vädret och handlade doppresenter till Elvira. Blev även ett par nya solglasögon till Elise då hennes hade gått sönder. Blev även lite käk på stan. Tog det lugnt hemma sen på eftermiddagen. 

Söndag

Idag åkte vi och firade faster Helene som fyllt år. Vi fikade och barnen lekte en massa med Heléne. Hon fick en flytväst av oss som hon blev jätteglad för. Vi tänkte att hon kunde få en så hon kan följa med oss ut i båten, när hon vill i sommar :). 

Innan vi åkte till henne var vi och köpte en dopskål som en tidig present till Elvira, som dem ska ha till dopet. Men vi får vänta en vecka innan vi får den för vi skulle gravera lite i den också. 

Här ser Elise väldigt vuxen ut :)



JMåndag

Idag passade vi på och åka och besöka morfar Rolf och mormor Marion i det regniga vädret. Barnen lekte för fulla muggar med morfar. Vi åt mat, fikade och hade trevligt :). 


Tisdag

Idag var det finare väder så vi gick ner till båten och tittade. Vi tänkte att vi skulle prova och åka en runda med barnen och se hur det går med båda två i båten. 

Vi fick dock avvakta ett tag då det kom en plötslig regnskur från ingenstans. Men sen åkte vi ut med båten på premiärturen med hela familjen  :). Det gick jättebra. Inga problem alls. 

Elise satt där fram utan problem och tyckte det var jätteroligt. Liv sov mestadels men när hon var vaken verkade hon tycka om det iallafall :). Så det får vi göra om igen. 





Onsdag
  
Idag åkte vi iväg till skälby och träffade Therese och Oliver där. Vi pratade, fikade, tittade på djuren och umgicks. 

Elise lekte en massa i lekparken också. Hon var verkligen ivrig på och leka för en gångs skull. Kul och se då hon varit så blyg innan, verkar vända nu :). Började gå iväg själv till lekparken då hon inte orkade vänta på oss efter vi fikat, bland annat.

Torsdag

Idag på morgonen testade vi att ge Liv havregrynsgröt. Det gick sådär. Gick bra först men sen ville hon inte ha. Får testa igen en annan dag. 

Annars så åkte vi iväg en lite längre runda med båten igen. Vi ankrade på ett ställe och fikade och myste lite ute på sjön. Det var härligt :). Elise älskar verkligen att åka båt :). 



Fredag
 
Idag åkte vi iväg och badade i vita sand.   Jag doppade mig och försökte få Liv till och bada lite i sin badring men hon skrek till med en gång för hon tyckte det var för kallt. 

Elise badade iallafall lite grann men tyckte också det var kallt. Hon vågade inte gå ut så långt men en liten bit iallafall. Blev lite grillat sen på efm hemma. Har testat och börja ge Liv 1-års mat. Vissa rätter funkar, andra inte. Men det är bara att testa vidare....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0