Torsdag-lördag 23/1-25/1

Det har inte hänt så mycket dessa dagar. Har ringt Bvc och bokat in det nästa vecka och 1års vaccinationen samtidigt. 

Har testat och införa ett mellanmål till Liv på dagen. I torsdags åt hon inte mera enligt hennes dygnsmängd totalt sätt. I fredags åt hon ev lite mera, men svårt och avgöra då hon råkade spy upp lite. 

Ikväll var det likadant som i torsdags. Får se på onsdag när vi ska till Bvc om det gjort någon märkbar skillnad på vikten, men tror inte det. 

I fredags var morfar på besök och busade lite. Det blev lite lek inne och gungning och lite pulka åkning ute, fast väldigt lite snö. Blev några varv runt huset. 

Blev även ett litet bad av Liv också. Hennes hål där dem gick in och gjorde ingreppet såg jättefint ut. Ser ut som ett ärr nu som en prick om man inte visste att hon gjort hade man inte sett det. 

Liv hade svårt att sova när morfar var här, hon lyssnade och undrade vad han och Elise gjorde hela tiden. Hon somnade gott sen på kvällen iallafall. 

Har varit lugnt idag. Sa till Elise på kvällen att om hon vaknade inatt och var kissnödig skulle hon väcka någon av Chrille eller mig så hon kunde gå på pottan, fast med blöja på sig. Får se om hon kommer göra det, om inte (efter några kvällar) tar vi bort blöjan helt och se om det får henne att göra det. Eller om det kommer att komma i sängen. 

Ikväll började Liv och börja prutta med munnen igen, har inte gjort det sen förra gången hon fick tänder. Så frågan är, är det tänder på g nu igen eller att hon experimenterar för att då fram något nytt ljud?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0