Torsdag 16/1

Idag åkte vi och hämtade Elise. Hon hade haft det jättebra både hos farmor och faster Carina. Det hade gått bra med pottbesöken med. 

Enda gångerna hon haft blöja var när hon skulle sova. Sen hade det väl hänt någon "olycka" med när hon varit upptagen i någon lek. 

Hon var jätteglad och träffa oss allihopa igen. Hon hade saknat oss jättemycket sa hon. Farmor hade även passat på och klippt henne när hon var där. 

Dem hade hittat på massa roliga saker både hos farmor och faster Carina. Elise var lite hostig fortfarande så vi ska ge henne lite hostmedicin. 

Idag är Liv bättre i halsen än igår men inte helt okej än. Ikväll testade vi att sätta Liv i gåstolen och tog bort skyddet under, för och se om hon nådde ner. 

Då upptäckte Chrille att den varit ställd på den högsta inställningen hela tiden och inte lägsta som jag trott. Vilket visade att Liv faktist nådde ner med hennes fötter. 

Tyvärr var det ju inte lika lättstyrt som i Lund. Vet inte om det beror på hjulen eller golvet. Glad var hon iallafall. :)  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0