Söndag-tisdag 26/1-28/1

Söndag

Idag åkte vi äntligen iväg och fick köpt lite blommor. Det blev jättefint, här hemma. Idag började det och snöa lite igen, så kul! Kanske jag, Liv och Elise kan bege oss ut och åka lite pulka imon. 

Funderat lite på Livs mellanmål idag att testa och ta bort det imon då det verkar inte få henne att vilja äta mera.

Måndag

Idag var vi ute en runda i snön. Med Liv i vagnen och Elise i pulka därefter gick jag ut och gick till pulkabacken här hemma. Elise fick testa och åka från en liten kulle och tyckte det var super roligt, nästan som att åka rutschkana sa hon. Hon fick åka några ggr innan vi gick hem. Blåste ju så hemskt kallt med, så det var skönt och komma hem i värmen sen. 

Idag har Liv inte fått något mellanmål då det inte har ökat hennes intag något. Som igår åt hon mindre mat  målet efter mellanmålet, vilket visar ännu tydligare att hon inte behöver det, iallafall inte just nu. Ska bli spännande och se vad vikten visar på onsdag. 

Inatt ska Elise köra helt blöjfritt. Vi får se hur det går. Är beredd på och byta i sängen om det skulle va så. 

Tisdag 

Idag har varit en lugn dag. Liv är ju lite förkyld igen och har varit i några dagar. Har börjat bli lite rosslig nu med. Har spytt en gång nu ikväll av hostan och sen har hon inte haft så bra aptit på morgonen. Får se hur det är imon. 

Inatt gick det som befarat med Elise så det var bara glatt upp och byta i sängen. Kör blöjfritt inatt med och ser hur det går inatt. 

Idag har hon även varit på toppen humör tycker jag. Inte bråkat alls mycket med lillasyster. Skönt och se, då kanske syskon avundsjukan äntligen börjar gå över lite eller så var det helt enkelt för att hon var trött idag, efter inatt. 

Liv har fortfarande lite svårt och sova om dagarna. Hon börjar väl bli stor nu. Hon sover en skvätt på fm sen vill hon i princip vara vaken ända till kvällen.  Hon är ju så nyfiken med så det håller henne vaken då hon hela tiden undrar vad storasyster gör eller någon annan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0