Onsdag 29/1

Idag vart jag iväg till tandläkaren för att se om dem behövde laga en tand som det lossnat en lagning på. Det blev lagning och ny tid då jag bet bort även en annan del av en annan tand nyligen. 

Både lagningarna känns onödiga då det inte gör ont eller något. Känns som man bara kastar pengarna i sjön. Men det är väl bäst och göra det så det inte lossnar mera?! Så nu blir jag 1300 kr fattigare denna månaden och den andra lagningen blir nästa månad, får se vad den kostar. 

Liv satt i bilstolen under tiden och skötte sig galant. Gick ju fort och göra det som tur var, kanske 20-30 min ungefär. 

Efter tandläkaren var det Bvc dags. Vi pratade lite och vägde och mätte. Liv hade gått upp hela 210 gr till 7045 gr vilket är jättebra på en vecka. Nu har hon äntligen spräckt 7 kg strecket. 

Hon fick hennes längd till 68 cm och ingen skillnad på huvudet. Vi får nog fortsätta med yoghurten ändå kanske eftersom det verkar ha gjort inverkan. Vi får se vad vi gör. 

Hon tyckte hon var jätte duktig. När vi satt där så slog Liv ihop två leksaker i varandra första gången. Tror jag det var iallafall, har inte sett henne göra det innan. 

Bvc sköterskan trodde också att det skulle inte dröja länge förän hon vinkar för hon såg att det kanske var på g då hon vinkade hejdå till henne. Vi ska dit igen på vikt kontroll den 10:onde. 

Inatt hade det hänt en "olycka" inne hos Elise igen. Frågan är bara om det skedde direkt på morgonen när hon vaknade eller inatt?! Svårt och säga då hon sov hela natten inne i sitt rum och vaknade inte någon gång. Får se hur det går nu inatt?! Blir sista vi testar innan vi tar en paus ifrån det och testar igen om några veckor. 

Hon har varit på bra humör idag igen. Känns som att det inte kommer att va den där syskonsvundsjukan längre, iallafall inte lika mycket. Idag när det kom mera snö var Elise superglad. För hon vet att hon får åka mer pulka då. Förhoppningsvis i helgen, att det blir av.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0