Fredag-söndag 17/1-19/1

Fredag

Idag hade vi en hemma-innedag. Det har ju snöat och blåst ute så vi höll oss inne. Har ringt till Elise dagis idag med och sagt till om att hon ska dit på måndag då vi ska iväg på prematurträff. 

Idag låter det inget på Liv längre. Skönt att det är borta i halsen. Magen är även också helt okej. Hon har kommit igång med den riktigt nu igen. 

Det märks även på henne att hon blivit mycket piggare och har större aptit än innan. Som dem sa innan att vi skulle se att det blir så men vi trodde inte helt på det men det stämde. 

Konstigt nog kunde våran lilla energiknippe lägga i ytterligare en högre växel. :) Elise har skött pottan galant idag :). 

Lördag-söndag 

I helgen var vi ute lite och gungade och Elise åkte lite pulka på gräsmattan. Det blev inte så långvarigt i och med att det inte var så mycket snö och jobbigt att dra. 

Vi får hoppas att det kommer mera någon dag. Hon längtar så efter att få åka pulka. På lördagen så bakade Elise och jag chokladmuffins. 

Hon fick passa på och testa hennes förkläde hon fick julklapp. Det passade bra, var lite stort men bra för då kan hon växa i det. Muffinsen blev jättegoda tyckte hon. Gottegrisen! :) 

Liv har börjat och gå bättre i gåstolen nu när hon testat det några ggr, men det är fortfarande lite svårt pga att hjulen är tröga. 

Imon är det dags för prematurträffen igen. Ska bli jätteroligt var länge sen nu. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0