Torsdag 13/2

Idag har det varit en bra dag för Liv. Förkylningen börjar gå över därav har hon ätit bra idag. Men hon har fortfarande varit lika kinkig och mammig. 

Chrille kände på tanden ikväll och den är på väg ut men dem uppe tar längre tid på sig att komma fram har jag för mig. Får se när hela äntligen kommit ut. Den var ju blottad innan men inte på väg ut, så det är därför hon kanske är lite kinkig?! 

Annars har det varit lugnt här hemma idag. Liv har tagit 4-5 dragtag emot mig och imellan tagen gick hon upp i krypställning och sen ner igen på magen för att dra sig framåt igen. Nu kommer det nog inte dröja länge förän ett riktigt krypsteg/kryptag sker. Spännande! 

Fick en present till Liv på posten idag en dag tidigare men det för inget. Det var ett jättefint halssmycke som var en ängeln med texten "Angels watching over me". Passar helt perfekt in på det Liv varit med om. 

Tänk att idag för ett år sen låg man på sjukhuset och kämpade emot värkar. Känns så overkligt och tänka på det nu. Är svårt att förstå att man varit med om det på ett sätt men ändå gör man det på ett annat sätt. Så svårt och förklara för andra hur det känns. Bara ni/dem som har varit med om det själva kanske förstår hur man känner och tänker.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0