Onsdag-fredag 5/2-7/2

Idag har det varit en lugn dag hemma. Elise har varit lite extra gnällig idag och inte velat äta något knappt. 

Chrille var hemma och hjälpte till idag. Detta då Elise blir väldigt mammig när hon är sjuk och extra mycket när hon är gnällig. Detta gör det svårare för mig att ta hand om Liv med så då är det skönt med lite hjälp. 

Liv har hostat lite mera idag men har ingen feber än som tur är. Elise hade feber ikväll igen och har haft under dagen också så hon blir hemma imon med. Chrille skulle stanna hemma imon med och hjälpa till. 

Detta verkar va en väldigt jobbig förkylning, tjock i näsan, jobbig hosta, feber och äckligt gojs i ögonen. Hoppas det blir en lindrig version för Livs del. Chrille och jag har inte märkt något på oss än. Hoppas vi slipper det, peppar peppar.

Torsdag 

Idag är Elise mycket piggare men har inte riktigt kommit igång med maten än. Vi har tagit det lugnt och varit ute och gått med flickorna en runda. Elise har även sluppit ifrån febern idag äntligen. 

Liv har börjat hosta ytterligare lite mer idag men ingen feber än så det verkar hon slippa iallafall. Hon har även kunnat behålla sin mat än också vilket är bra för hennes vikts skull. 

Fredag

Idag har även det, varit en lugn dag. Kom iväg med tjejerna för att handla lite. Liv har tyvärr börjat spy av sin hosta och slem i halsen. Har spytt nästan vid varje mål idag så jag har fått mata om igen. 

Idag är Elise nästan som vanligt igen. Hon har sovit lite på dagen då hon säkert behöver ta igen lite sömn. Maten har det också gått bättre med idag så imon äter hon säkert som vanligt igen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0