Onsdag-torsdag 19/2-20/2

Idag var dags för rs-spruta och växtuppföljning. Vikten var bra, har gott upp det hon förlorade förra veckan och lite till, till 7075gr. Huvudet hade växt till 41,5 cm men ungen skillnad på längden. 

Sköterskan berättade att rs hade börjat gå i Kalmar nu och drm hade haft två fall hos dem då Liv ska få spruta nästa månad med. Jag berättade att vi nyligen varit förkylda och så att det var jobbig hosta särskilt för Elise. Hon sa att det troligen kunde ha varit rs vi haft och att Liv klarat det lindrigt pga sprutorna hon fått innan. 

Hon berättade även att maginfluensa går nu och det vill man ju inte få. Särskilt för Livs skull. Sköterskan hade en överraskning också, en stor present från henne i och med att Liv är så speciell som hon uttrycker det :). 

Elise hjälpte till och öppna presenten hemma sen och det var en stor härlig och gosig nalle. Tack än en gång för den fina presenten. 

Prästen var här och kollade var vi skulle stå och att vi hade allt som behövs. Han hade även glömt tiden vi bestämt och fick för sig att han skulle komma redan vid halv tolv efter gudstjänsten i kyrkan. 

Jag blev förvånad när han sa det och sa att vi hade bestämt kl.13. Han blev lika förvånad han för att då skulle han få bråttom iväg till nästa grej. Alltså han verkar väldigt förvirrad?! Men, men han sa att det fick gå i och med att vi bestämt så. 

Liv har börjat kravla sig framåt nu, så himla roligt :) då är inte krypstegen långt borta. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0