Måndag-tisdag 3/2-4/2

Idag har det varit lugnt här hemma. Elise sov lite längre på morgonen än vanligt. Liv verkar ha blivit lite halv kass hon med. Hon har ätit lite mindre än vanligt. Men det kan ju även bero på tanden som ska komma fram. 

Hon har varit uppe i kryppositition lite fler ggr idag men ingen längre stund än. Har ändrat om lite i lådorna i köket idag, till det bättre. Blev supernöjd iallafall nu, får se igen om några år/månader om jag vill ändra igen. 

Elise hade feber ikväll igen så hon blir hemma från dagis imon. Jag hoppas Elise är så pass pigg imon att vi kan åka och handla för det behövs. 

Tisdag 4/2

Idag var Elise hemma från dagis som sagt och febern verkar komma och gå. Hon var ganska pigg i morse så vi åkte iväg och handlade. När vi sedan kom hem var hon trött och ville sova. Hon gick och la sig sen när hon vaknade kändes hon varm och då hade hon feber igen. 

Det blev en lugn dag idag pga sjuklingen. Har märkt lite mera på Liv idag då hon bland annat har hostat lite inatt. Får se om det blir mer och värre i dagarna. Ikväll kom febern tillbaka på Elise igen så hon blir hemma imon med. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0