Lördag 16/8 - fredag 22/8

Idag åkte vi till faster Heléne en runda och lämnade Elise då hon ska gå på teater med Heléne och sova över där. Ringde hem på kvällen efter dem hade gått på teatern. Det var så roligt och höra Elise berätta vad hon gjort och var så glad :). 

Hon berättade att hon hade sett Pettson och Findus, åkt upp i brandbils korg (själv med andra barn), ridit häst och fått en badboll. Allt hade varit jätte roligt och allt hade gått bra. Ska hämta henne imon innan vi ska på kalas hos moster Jenny. 

Här hemma har vi tagit det lugnt och städat lite här och var. Vi har även dansat lite till musik då Liv verkligen älskar musik och att dansa :). Så roligt att se henne bli helt extas när man sätter på musiken. 

Hon har även passat på och busa och tagit för sig mer här hemma när hon är själv med oss. Hon har även pratat en massa och sagt mamma några ggr :). 





Söndag

Idag hade vi en lugn fm hemma innan vi åkte iväg och hämtade Elise innan kalaset. Det hade gått super bra hos Heléne med allting :). 

Därefter blev det kalas för moster Jenny och hon blev glad över presenterna och bjöd på god fika och tårta. Barnen lekte med morfar och busade och hade roligt. 


Måndag

Idag lämnade jag Elise tidigt på dagis då jag skulle iväg till sjukhuset med Liv på undersökning. Först var det vikt och mätning och så. Hon hade gått upp till 8600 gr någonting och längden var 78 cm och huvudet oförändrat. 

Frågade sköterskan om det här med näringsdrycker till Liv på dagis. Hon rådde oss till och avvakta och se hur det går med vikten innan då dem inte är så goda och svåra att få i små barn. 

Hjärtläkaren kände på hennes fontanell och den var stängd som vi trodde. Och sen var vi oroliga över en liknande puckel på huvudet men det var helt normalt och kunde försvinna senare eller är helt enkelt hennes form på hennes huvud. 

Han kollade på hjärtat och allt såg jättebra ut. Trycket var borta helt och hållet nu. Så nu blir det inte att vi ska dig förän om ett år. Fixade recept på en vortex (inhalator hållare) till Liv som hon kan ha till dagis. 

Efter läkarbesöket åkte jag till dagis med Liv där hon fick testa och äta lunch idag. Det gick superbra inga problem. Imon ska hon få testa och äta frukost. Elise hade också haft det bra på dagis. Liv har börjat prata en massa och försöker ljuda fram nya ord, roligt :). 

Nästa gång vi ska till sjukhuset blir ev för öronen om inte, blir det inte förän i dec när hon är korrigerat 1,5 år. Skönt! :)

Elise fina solros :)

Tisdag- torsdag 

Inte hänt så mycket. Fick testa och äta frukost tisdags morgonen och det gick superbra. Åkte hem och handlade och åkte dit igen vid tio men hon var inte trött så hon klarade att stanna till elva. Sen var det heldags och lunch och därefter var hon supertrött :). 

Onsdag-torsdag 

Pluggat lite. Liv har övat på och tugga mat och på dagis går det superbra. Har börjat prata mer och mer och försöker göra sig förstådd. Tror hon börjat visa att hon är hungrig tror jag genom att säga ma, ma, maför order mat kanske?! 

Nu är det inte många dagar kvar tills jag ska börja jobba. Känns både skönt och konstigt men då kommer man in i vardagen igen iallafall :). 

Fredag

Idag var det sista inskolnings dagen och det har gått super. Hon blev superglad idag när jag kom och hämtade henne. Vi får se hur det går för henne sen när det sätter igång riktigt på måndag. 

Elise har haft det roligt och lekt doktor med Alma på dagis idag. Idag har Liv ätit större smörgås bitar utan problem :).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0