Måndag-onsdag 14/4-16/4

Idag började dem att gräva här ute för fibernätet. Det tyckte Elise var jätte spännande och roligt att få se grävmaskinerna :). Jag satt och rensade häcken medan Liv satt i vagnen och tittade och Elise cyklade fram och tillbaka. Hon låtsades att cykla till affären och handla när hon tittade på maskinerna. 

Vid lunch gick vi in och åt lite och båda tjejerna sov en liten stund. När dem vaknade gick vi ut en stund igen. Elise gungade lite, sen såg det ut och bli dåligt väder så vi gick in och började med maten. 

Idag har Liv varit lite dålig i magen, undrar varför? Får se om det är borta imon. Har börjat blanda 1 års och 8 månaders gröt på morgnarna och ge liv. Men typ jätte lite 1 års så det blir lite bitar i gröten. Det gick väl sådär i morse, klarar av om det är en bit på skeden. Får se hur det går längre fram i veckan. Idag är Liv föresten 14/10 månader. Grattis gumman! 

Tisdag

Idag har Liv varit väldigt lös i magen. Det har varit byte efter byte efter byte känns det som. Undrar om det är tandsprickningar som hör det eller någon magbakterie?! Hoppas på det första för då borde det vara över om några dagar. 

Annars lugnt idag, har ju inte börjat kunna plugga än då boken tyvärr inte kommit än. Hoppas den kommer imon. Blev intervjuad för ett extra jobb idag med får se om det blir något av det. Skulle få svar efter helgen. 

Ikväll fick Elise duscha då hon hade fått mat i håret på dagis när hon skulle bära hennes mat till bordet och höll på att tappa det  :). 

Onsdag 

Idag var jag och Liv ute på fm efter vi lämnat Elise på dagis. Jag fortsatte och rensa häcken medan Liv satt i vagnen. Snart får hon leka i gräset men inte riktigt än för gräsgödningen skull. Den är farlig att få i sig. 

Därefter blev det lite lunch och sen iväg till sjukhuset för tagning av rs spruta igen. Mätte inte idag och ingen vikt heller eftersom vi ändå ska kolla det nästa vecka på Bvc. 

Livs båda barnsköterskor var med idag och dem tyckte hon hade växt och var jätte duktig. Både mullig och lång tyckte dem. Får hoppas att det visar bra siffror nästa vecka :). Dem berättade även att det gick mycket förkylningar fortfarande och hoppades att Liv inte skulle få någon nu när hon varit frisk från dem. 

Kollade journalen och såg att vi skulle dit igen den 13 maj till hjärtläkaren och därefter var det inget besök förän i december om inget annat dyker upp. I december ska vi träffa Livs läkare för 18 mån kontroll. 

Sen åkte vi iväg och handlade och hämtade Elise. Idag hade dem bakat till föräldra drop-in:et imon. Ska bli kul och se vad dem bakat :). Elise ska ju vara påsk-kärring på dagis imon :). 

Idag jag det varit härligt fint väder, så skönt :). Tyvärr då är Liv fortfarande lös i magen. Pratade om det idag med på sjukhuset men dem trodde det berodde på tänderna i och med att hon var pigg i övrigt, får se när det blir bättre, 


Kommentarer
Postat av: Mamma till Eddie & Wilton

Saknat din blogg kul och se att allt är ok med er :0)
Hoppas bara hon slipper värsta biverkningarna av 18 månaders vaccinet sen som Wilton fick hade trott på feber som Eddie fick men nej för det första kom det redan dagen efter och inte en vecka som BVC sa och sen kunde dom få alla sjukdomarna i en light version som lite hosta och prickar osv Wilton hade feber Fredag-Onsdag och värsta hostan nej skönt och slippa detta ett tag nu :0)

2014-04-24 @ 07:47:33
URL: http://eddiesmammaemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0