Lördag-måndag 5/4-7/4

Idag tog vi det lugnt här hemma. Åkte iväg för att köpa jord och titta på lite träd. Men det blev ingen jord och inget träd. Vi tänkte att vi skulle avvakta på bättre erbjudande på jorden och träd fanns det inget som föll oss i smaken. Men det blev iallafall en ny vaxduk till altanbordet. 

Sen handlade vi lite mat till grillning imon. Tänkte bjuda hem farmor Mia, faster Heléne, faster Carina och hela gänget då dem ändå ska lämna Elise här imon. Saknar henne här hemma och fick höra av farmor att Elise saknade oss också. 

Liv är faktist relativt frisk vid denna förkylning, har mest satt sig i näsan på henne. Hon övar och ställer sig upp och sätter sig ner hela tiden. Har jag förresten nämnt att hon även kan sätta sig upp själv nu från liggandes. Om jag inte har det så skriver jag det igen för säkerhets skull. 

Söndag

Idag tog vi det lugnt på fm och sov lite längre än vanligt :). Efter lunch åkte Chrille och hämtade farfar Roger inför grillning. Strax därefter kom även Elise hem men med endast farmor Mia och faster Carina. 

Rikard, Dan och faster Heléne var kvar i Nybro och höll på och fixa med Helenes nya lägenhet. Lite tråkigt att dem inte kom men roligt för Helenes skull och fixa med lägenheten :). 

Vi grillade och hade trevligt och fikade lite innan dem åkte hem. Carinas mage har blivit så stor och fin :). Nu är det inte långt kvar  (7 maj). Får se om det hinner hända något innan den 19 april då hon har tänkt och ha kalas då hon fyller år den 21. Så spännande :). 

Elise hade haft roligt hos farmor och att gå på cirkus hade varit både spännande och roligt :). Så roligt att hon fick gå på den, tack farmor Mia! Elise hade mycket och berätta och hon sa att hon hade saknat oss :). Liv har varit lite kinkig från och till med tänderna idag. 

Måndag

Idag har vi varit hemma på förmiddagen. Vi var ute en runda innan lunch och Elise gungade lite medan Liv lekte i gräset. Sen var vi ute en runda till efter dem sovit efter lunchen. Då gick vi till lekplatsen och Elise gungade lite och åkte rutschkana medan Liv satt i vagnen. 

Därefter var det hem och laga mat innan vi skulle iväg till Elise dagis på öppet hus. Det tyckte Liv var jätteroligt :). Ville leka med andra barn och leksaker med en gång. Elise tyckte också det var roligt och få visa lilla syster alla saker samtidigt som hon tyckte det var konstigt att inga av hennes kompisar var där just då. 

Tyvärr fick jag inte reda på vilka pedagoger Liv kunde tänkas få när hon börjar för det var inte bestämt än. Men jag sa till om Livs matsituation och det skulle dem ta upp på nästa möte hur dem ska gå vidare med det så dem har någon plan om det nu är fortsatta problem när hon ska börja dagis. 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0