Lördag-söndag 12/4-13/4

Idag har vi varit ute hela familjen hela dagen. Jag och Elise har rensat i häcken medan Liv satt i vagnen. Fick varva det med att Elise skulle gunga och sitta i sandlådan och där även Liv så hon inte blev för rastlös i vagnen. Chrille fortsatte med att gräva runt huset för våran kantsten. Vi hann ju aldrig klart det innan snön kom i vintras. Men nu i vår ska det bli klart :). 

Flickorna somnade tidigt ikväll efter utedagen. Men tyvärr vaknade Elise igen och var svårsövd därefter men till slut somnade hon igen. Upptäckte att den fjärde tanden uppe är på g att spricka fram nu också :). 





Söndag

Idag åkte vi hem till faster Carina på lite snabb besök. Rikard var tyvärr inte hemma utan hjälpte till och fixa i faster Helenes lägenhet. Det var ju så konstigt väder och mer åt det dåliga och då var det ingen idé att fortsätta med det vi gjorde igår nämligen. 

Vi hade det trevligt hos Carina och fikade lite. Därefter åkte vi och handlade och sen hem och lagade mat. Sen tog vi det lugnt resten av efm/ kvällen. 
 








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0