Tisdag-fredag 17/9-20/9

 
Onsdag 18/9
 
Grattis älskling! Idag fyller ju min sambo år också! 
 
Idag var det dags för resan till Lunds sjukhus. Resan dit gick väl bra, bara Liv som krånglade och ville inte äta riktigt, hon kände väl på sig att det var något på gång. Var svår matad under hela dagen, tills vi åkte hem då åt hon ganska okej. 
 
På sjukhuset gick det bra annars dem tog ultraljud på hjärtat, röntgade lungorna och tog ekg. Ultaljudet på hjärtat var mycket noggrannare än dem gjort i kalmar. Efter alla undersöknngar fick vi prata med läkaren och han tyckte det inte var läge för någon operation just nu.
 
Alla värden och så såg bra ut i övrigt och han ville gärna att hon skulle helst vara  lite äldre och större för operation, om det inte blir akut. Någon annan medicin eller den andra dem diskuterat om innan skulle dem väl fundera över om hon ska ha eller inte. Detta pga enligt läkaren att trycket kan bli ännu större då flödet blir lättare för blodet. 
 
Vi får väl se vad dem kommer fram till senare. Men tills dess så får vi som innan försöka att hålla oss borta från sjukdom, särskilt förkylningar så gott det går, då det påverkar hennes hjärta och lungor väldigt mycket, inte kul och in och ut från sjukhus hela tiden om det nu skulle bli så. Tur att Elise skulle vara hos faster över natten med då vi kom hem sent på kvällen. 
 
Torsdag 19/9
 
Idag tog vi det lugnt på förmiddagen städade och lite här hemma inför kalaset i helgen. På eftermiddagen åkte vi till faster Carina och Rikard och hämtade Elise. Hon blev jätteglad och träffa oss, hade haft lite hemlängtan under dagen. 
 
Annars så hände det inte så mycket idag. Livs matning flyter på som den ska ibland ersättning och ibland gröt. Jo förresten det glömde jag skriva igår, att när vi kom hem igår kväll och hämtade posten hade jag fått Livs journal från Linköping. Ingen betalningsavi med den eller så. Men det kanske kommer senare. Fast jag hoppas vi slipper det, då jag tyke dem borde bjuda på det särskilt när man legat på neo så länge. 
 
Men iallafall det var kul och läsa och att minnas tillbaka lite smått även fast det var en massa termer i texten man inte förstod. Vilken resa våran plutta har gjort :). Hon är verkligen en kämpe! Nu är det bara journalen från kalmar med som fattas. Jo sen missade vi första träffen på neo för prematur föräldrar idag tyvärr, då vi skulle slippa stressa och hämta Elise. Men men nästa vecka ska vi gå iallafall. 
 
Fredag 20/9
 
Idag har Liv och jag tagit det lugnt. Vi har varit och handlat, tvättat och fixat lite inför morgondagen. Hon har även fått smaka lite morotspure idag men det var ingen höjdare precis, få testa igen en annan dag och se om det går bättre. Imon ska vi även ta kort på familjen på förmiddagen. Så imon är dagen fullbokad med kalaset på eftermiddagen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0