Söndag-tisdag 13/10-15/10

 
Söndag-måndag
 
Igår tog vi det lugnt hemma och städade igenom lite saker. Så nu ska det snart läggas ut lite saker på tradera. Idag har Elise, Liv och jag inte gjort så mycket utan tagit det lugnt mest. 
 
Maten, för Liv känns det som hon kommit i fas med igen. Kanske att hon behöver öka lite till för att vara där hon var innan hon blev sjuk. Idag är hon hela 8 månader också, hjälp vad tiden går. 
 
Imon är det bvc-dag igen hoppas hon fortfarande liggger på plussidan i vikt och att allt annat ser bra ut. 
 
Tisdag
 
Idag var vi på bvc. Liv hade gått upp 40 gr sen förra veckan,  längden var den samma och huvudet hade växt till 38,7. Äntligen kanske det börja hända lite på huvudmåttet. Får se hur det är nästa vecka på sjukhuset. 
 
Vi bestämde att vi skulle ses igen om två veckor alltså veckan efter vi varit på sjukhuset. Detta för att kontrollera hennes vikt lite extra så den fortsätter uppåt nu efter hon varit sjuk och så. 
 
Annars har tiden gått fort idag, som alltid när man har något planerat under dagen. Idag stod det bvc på planeringen och handling och vipps så skulle man hämta Elise på dagis. 
 
Fick besked om vårdbidraget idag och troligtvis blir det avslag tyvärr. Har två veckor på mig att hitta fler anledningar som kanske gör att dem ändrar sig. Ska ringa lite samtal och se vad jag kan göra. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0