Onsdag-måndag 16/10-21/10

 
Onsdag-måndag
 
Vad har hänt dem senaste dagarna?! 
 
I torsdags var vi iväg på prematurträff på eftermiddagen. Elise fick följa med denna gången då vi skulle till behandlingsbadet på sjukhuset sista gången. Vi mötte upp oliver och hans föräldrar innan vi gick in. Elise tyckte det var roligt att få följa med och bada. 
 
Liv verkade tycka det var roligt och skönt. Pratade med föräldrarna om dem ville fortsätta och ses nu efter denna sista träffen. Det ville dem. Dem tyckte att jag skulle arrangera den första. Efteråt stannade vi kvar ett tag och pratade med olivers och x föräldrar. Får se när och vart jag ska fixa täffen. 
 
Fredag, var en hemma dag med Elise och Liv. Var ute en stund på dagen och därefter blev det bakning  igen som förra veckan. Idag blev det en blåbärspaj istället :) mums! 
 
Just det testade att ge Liv välling nu två kvällar blandat med ersättning och var på väg en tredje kväll. Men som tur var hann jag inte mata henne med den förän det var bajsningsdags, för det var hårt. Vilket är ett tecken på att hon inte är mogen för välling än. 
 
Den kvällen fick det bli vanlig ersättning igen istället. Nu får det va några dagar och sen ev testa en annan välling  eller testa och ge en portion med burkmat på dagen. Det lutar mest mot det andra allternstivet, så får vi se hur det går med magen och allt. 
 
På lördagn åkte vi hem till faster carina och rikard och umgiks med dem lite. Det var jättekul och trevligt och träffa dem, var ju ett tag sen nu. Igår tog vi det mest lugnt och umgicks bara vi här hemma. Märks att Elise har vuxit. Hon kan mer och mer sitta och koncentrera sig genom en hel film. Så skönt särskilt om man vill ta det lugnt någon gång men det gäller att hon är på rätt humör med :) . 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0