Tisdag 7/5

 
Dagens vikt 2530gr
 
Idag när jag skulle amma vid 7 och bad om hjälp kom katarina in. Vi hade bestämt dagen innan att hon skulle observera Liv under ammningen. Först var det bestämt vid 10 men i och med de ändrade mattiderna igår så kom hon nu istället. Jag ammade ca 10 ml enligt mig och sondade resten.
 
Vid 10 kom emma på besök och fick äntligen se Liv i verkligheten. Chrille fick sitta barnvakt åt Wilton så länge. Hon tyckte att hon var jättesöt och tog några bilder. Fick även se på när jag sondmatade henne då hon var trött detta målet.
 
Efter besöket kom dem och rondade Liv.  Frågade idag om elektroderna som har koll på andetagen när dem kunde tas bort. Han sa att efter dem tagit bort koffeincetratet helt och det ser stabilt ut. Har minska dosen idag igen till 1/4 av vad hon hade innan. Det ska hon få i 3 dagar ungefär sen tas det bort helt. 
 
Vi bestämde även att dem ska göra en lungröntgen på henne på måndag. Igår hade han pratat med våran läkarkontakt och dem hade bestämt att dem skulle försöka sätta en infart för att ge blod. Om dem inte lyckades idag, skulle dem ev försöka på torsdag igen.
 
Vid 13 åt Liv igen, ammade på känn ca 20-30 ml och sondade till 24ml. Därefter försökte dem sätta infarten. Dem försökte 3 ggr men lyckades inte. Skulle prata med läkaren hur vi skulle gå vidare. Han sa att dem skulle försöka och testa en gång till ikväll eller imon bitti. Detta var en annan läkare än den som var på förmiddagen.
 
Sköterskorna diskuterade det hela och kom fram till att dem försöker en gång till ikväll/natt, då en sköterska som ska jobba är duktig på det. Dem testade igen runt halv elva på kvällen. Sköterskan gjorde två försök men lyckades tyvärr inte.
 
Idag var bvc sköterskan på besök med och kollade läget hur det var med Liv. Pratade om hur det blev med bvc-besök och så när vi kom hem med henne och lite annat.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0