31/5 fredag

 
Dagens vikt? 
 
Idag tog vi aldrig någon nakenvikt då vi inte visste om hon fick komma ur ppen innan undersökningen.
 
Idag gjorde dem ultraljudet på Liv och det gick bra. Trycket hade minskat och det såg bättre ut allting. Chrille kom hit för att vara med på läkarsamtalet efter mötet läkarna hade med linköping. 
 
Våran läkare berättade att dem hade beslutat sig för att hon skulle få två sorters medicin till att minska trycket. Den ena skulle hon få med en gång och den andra var dem tvungna och beställa så den får hon på måndag. 
 
Dem hade även betämt att det var okej att hon var ur cpapen om dagarna och i på nätterna. Detta skulle hon va i en vecka cirka och i och med att det är helgdag näta vecka blir det inget ultraljud förän i början på veckan efter. Allt från måndag till onsdag. 
 
Samma vecka är det ultraljud på hjärnan torsdag och ortopeden fredag. Så vi kommer nog inte hem förän veckan därpå om allt ser bra ut och att det gå bra och vara ur cpapen helt. 
 
Läkaren sa att vi får åka hem på permis om dagarna nu om vi vill och komma in till kvällen då hon ska i cpapen igen. Dem fixar så man får åka taxi gratis, eftersom man inte ska köra hem själv då man måste ha koll på henne. Vi får se om vi gör de nu, några dagar. Först måste dem fixa så vi har syrgas hemma och så.
 
Idag var även farmor Mia på besök och fick hålla i Liv för första gången. Jag följde med hem och sov hemma då vi tänkte åka till skälby imon.

Kommentarer
Postat av: Anonym

En helt fantastisk och obeskrivlig känsla. Att få hålla Liv för första gången. Hon sov så gott och tittade upp nån gång ibland kanske för att kolla om farmor var kvar? Älskade lilla barnbarn.

2013-06-06 @ 07:47:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0