28/5 tisdag

 
Dagens vikt 3250 gr
 
Idag var Chrille här en snabbis då han ändå skulle till sjukhuset pga en annan anledning. Själv väntade jag på svar under dagen om vilken dag dem skulle göra ultraljudet på hjärtat så vi kunde planera lite då vi skulle ha läkarsamtal därefter. 
 
På eftermiddagen kom läkaren in och berättade att hon hade pratat med linköping igen och bestämt att Liv skulle vara i cpapen helt och hållet tills dem gjort ultraljudet. Då dem vill se först om det gjort någon skillnad innan dem sänker tiden och sen ett nytt ul igen efter dem har sänkt, när det gått några dagar och se om det påverkat något.
 
Ultraljudet kommer att göras på fredag morgon därefter ska dem prata med linköping igen och sen läkarsamtal med oss efter det.  På så vis får vi säkert stanna ytterligare några dagar. 
 
Läkaren hade även en positiv sak och tala om och det var att man även ev kan få hemvård med cpap. Men då måste man beställa en, eftersom dem inte har några sånna här i kalmar. Det skulle vara en liten smidigare variant som man kunde ha hemma. Men vi skulle prata om det mer på fredag när vi vet hur fortsättningen blir. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0