23/5 torsdag

 
Dagens vikt 3160gr
 
Hennes vikt idag visar att hon klarar sig bra utan de extra fettet i maten. Idag var det provtagningsdags och det gick sådär fick bara ett prov av tre dem skulle ha tagit. Men det var okej, det dem hade fått så länge. Dem andra skulle dem ta igen innan vi åker hem. 
 
På ronden berättade läkaren resultatet av det dem hade fått svar på. Blodvärdet låg på ca 116, vilket är bra men hon ska fortsätta att få sprutorna för det tills vi åker hem. Koldioxiden låg på 8,6 vilket är skitbra! I och med att hon är ur cpapen. 
 
Surheten i kroppen var också borta och snarare mer åt det andra hållet. Läkaren sa även att hjärtläkaren skulle sitta ned i videomöte med linköping idag och betämma hur dem skulle göra kring och sätta in medicin eller inte.
 
Vid lunch kom sköterskan in och berättade att hjärtläkaren skulle komma och göra ett nytt ul då han behövde lite fler bilder till mötet. Efter lunchen badade jag Liv och tänkte gå ut med henne efter nästa matning. När jag satt och ammade kom hjärtläkaren in och berättade att han hade pratat klart med linköping.
 
 Dem hade sagt att det bästa effektiva sättet att förhindra att trycket ökar mera i hjärtat är att sätta på henne cpapen igen. Hon skulle kanske klara några dygn till utan cpapen men då skulle hjärtat säga ifrån så småningom och helt enkelt inte orka mera. Nu ska hon ha cpapen i först 5 hela dygn och sen 5 halva och sen ev utan igen då. 
 
Efter en vecka cirka ska dem göra ett nytt ul på hjärtat och se ifall det har hjälpt något. Därefter beslutar dem om hon även ska få medicinen också. Om hon inte accepterar cpapen så är det medicinen hon får med en gång, men de bästa för henne just nu är om hon accepterar den. 
 
Sen vet jag inte om vi får åka hem eller ej om hon bara får medicinen, då dem säkert vill ha lite koll på hennes hjärta. Just nu för tillfället verkar det gå bra med cpapen, men nu sover hon, det är värre när hon är vaken.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0