13/5 måndag

 
Dagens vikt 2725gr
 
Huvud 31 cm
 
Längd 45,5cm
 
Idag innan ronden var det dags för lungröntgen. Det gick bra, resultatet får vi imon. Idag bestämdes de att Liv inte behöver elektroderna längre. Cpapen ska hon fortsätta att öva ut i 3h/4ggr nu och när hon vill bli av med den. 
 
Medicinen till att öka blodvärdet ska hon få från och med idag och sen onsdag och fredag, i ca 3 veckor. Läkaren skulle även beställa ett nytt ul på hjärtat och sen ville han ta ett nytt ekg på henne. Ska öka matintaget till 65ml idag med.
 
Fick första sprutan medicin på eftermiddagen. Det gick bra och ge henne den. Innan det var dags och äta så visade Liv lite små tecken på att hon var hungrig. Då råkade tummen slinka in i munnen på henne och hon tittade lite på den. Fick ett kort på det, får lägga in det senare. 
 
Jag tyckte hon tuttade på bra när hon åt. Tänkte att hon hade fått i sig 30-35 ml. Vi vägde och det visade sig vara 45 ml. Sköterskan tyckte det inte var någon ide att sondmata resten (20ml) i och med att hon var tuttig fortfarande. Liv fick amma tills hon visade att hon var mätt. Fick en stjärna i protokollet, att hon ätit ett helt mål från mig.  Efter maten gjorde dem ekg:t och det får vi nog svar på imon med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0