7/7-12/7 söndag-fredag

 
Oj tiden går fort får jag säga... Ett tag sen jag skrev nu igen. 
 
På söndgen var vi och firade faster Helen och hon fick hålla i Liv första gången. Elise badade för fullt hos farmor och tyckte det var jätte roligt i värmen. Vi var lite oroliga för Liv under dagen dagen då hon inte bajsat något på hela lördagen, plus att hon hade en temp på 37,7. 
 
Ringde till neo och frågade vad vi skulle göra. Vi skulle avvakta och se och fortsätta med magövningarna som vi redan höll på med. Sen senare på eftermiddagen kom bajset så det var skönt men hon va fortfarande lika varm. 
 
På måndagen var det hembesök igen och den nya vikten var 4275gr, längd 54,5cm och huvud 35,1 cm. Kollade tempen idag med och då hade den gått ner till det normala. Pratade om ev börja med en lindrigare ersättning och se om det hjälper magen. Vi skulle även testa at ha Liv utan syrgasen lite mera. 
 
Igår va det åter dags att åka till sjukhuset för ultraljud på hjärtat. Vi hoppades och trodde att det skulle se bättre ut då vi upptäckt nu i dagarna att hon inte alls behöver mycket syrgas längre. Vi ha experimenterat lite och märkt att hon klarar sig utan syrgas helt periodvis när hon sover och ibland när hon äter. Annars behöver hon ytterst lite vid ätning och ibland nattetid då hon kan vara trött efter dagen. 
 
Undersökning visade ingen förändring alls tyvärr sen sist. Läkaren skulle prata med dem i Lund hur dem skulle gå till väga nu om dem ev skulle testa den andra medicinen också. Proverna däremot såg bra ut koldioxiden låg på 7,7 någonting jättebra! Dem andra proverna glömde jag fråga om. Läkaren sa att vi skulle ses igen om två veckor om dem i Lund inte tyckte något annat. 
 
Liv har även fått det svårt för att äta nu igen tycker vi, vill absolut inte ta flaskan. Vi skulle testa att ta vichyvatten på tungan och se om de är hennes torsk på tungan som kanske gör så att hon inte vill äta. Den var ju på väg bort med en annan medicin och sen va den tillbaka igen. Om inte kanske magen som spökar fortfarande. Vi får se om det blir bättre. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0