3/7-6/7 torsdag-lördag

 
I torsdags hade Liv gått upp 120gr till, till. 4180gr. Vi skulle fortsätta med fettet i maten då det är troligtvis det som gör att hon går upp i vikt just nu. Få se vad dem säger om det på måndag igen. Skulle försöka öka matmängden igen till 720 ml per dygn. 
 
I fredags åkte vi till farmor Mia och Dan då Elise ska få sova över där över helgen och hitta på en massa roligt. Ska bli skönt och bara vara med Liv hemma samtidigt tråkigt och missa att få va med Elise under roligheterna. 
 
Får fixa barnvakt för Liv längre fram snart så vi kan hitta på något roligt med Elise nu i sommar. Om inte så kanske vi kan försöka hitta på något med båda två fast en lättare variant kanske då vi ev måste ha med oss syrgas. Vi försöker avveckla den mer och mer, men än så länge behöver hon den. 
 
Idag åkte farmor Mia, faster Helen och faster Carina iväg med Elise till ölands djurpark. Vi fick bilder skickade till oss efter äventyret och Elise hade tyckt att det var jätteroligt. Hon hade åkte jättemånga karuseller och hade tyckt att aporna var roligast bland djuren. Idag fyllde faster Helen år också. Stort Grattis! Henne ska vi fira imon. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0