26/6-2/7 onsdag-tisdag

 
Ursäkta att jag inte ha skrivit på ett tag. Tiden har bara sprungit iväg även fast man inte gör så mycket. Har tänkt flera ggr att nu ska jag skriva i kväll, sen har kvällen kommit och då har man vari för trött för att skriva. Men nu tänkte jag ta mig lite tid till det. Så vad har hänt sen sist?! 
 
I torsdags hade vi hembesök igen och kollade vikten på Liv. Tyvärr hade hon inte gått upp något sen i måndags. Sköterskan tyckte att vi skulle öka maten yttterligare och sen skulle hon höra med läkaren om vi skulle sätt in lite extra fett i maten igen. 
 
Vi pratade om att testa att vara utan mätaren för syresättningen och pulsen om dagarna då vi känner oss så pass trygga om dagarna. Vi skulle även testa att ha henne bortkopplad från syrgasen ett tag och se hur hon hanterar det. 
 
Senare på dagen ringde sköterskan och berättade att doktorn tyckte att dem skulle sätta in lite fett i maten. Vi testade senare under dagen och lät Liv var utan syrgas och det gick jättebra i 1,5 h ca, sen vågade vi inte längre då det inte får trötta ut henne för mycket. 
 
Hon hade även fått lite nya läkartider. På måndag ville läkaren titta på henne rent allmänt bara pch då skulle i ta hembesöket då med samtidigt på sjukhuset. Sen näst nästa torsdag var det ultraljud på hjärtat igen och prover igen som förra gången det gjordes. 
 
På fredagen tog vi det lugnt på dagen och på eftermiddagen kom faster Carina, Rikard och Dan hit. Carina och Rikard skulle vara barnvakt åt Elise och Liv. Dan skjutsade hit dem. 
 
Det fick bli en snabb genomgång efter maten innan vi åkte iväg till krusenstienska teatern. Under natten till fredag har Liv varit lite slöare så vi tror att hon fått någon släng av en lättare förkylning. Hoppas det inte blir värre bara.
 
Det var skönt och komma iväg även fast man var nervös både för deras skull och för en själv hur det skulle gå, särskilt när vi inte hann gå igenom allt lite nogrannare. Teatern var jättebra!  Det hade gått jättebra när vi var borta trotts den snabba genomgången. 
 
Helgen gick fort även den fast det inte hände så mycket.  Idag var det dags för undersökning på sjukhuset. Det gick bra. Hon hade gått upp till 4060 gr (160gr), det var bra men vi skulle fortsätta med det extra fettet iallafall till torsdag. Hennes längd var 53,5 cm och huvudet 34,7 cm. Allt annat såg också bra ut. 
 
Matningen i övrigt går väl sådär ibland bättre ibland sämre. På torsdag är det hembesök igen, hoppas hon har gått upp i vikt ytterligare då. Hon är mycket bättre idag och vi har kunnat sänka syrgasen igen. Hon hade nog en lite lättare förkylning som vi trodde.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0