23/7-26/7 tisdag-fredag

 
Då har det gått några dagar igen...
 
I tisdags var vi på ultraljud igen som sagt och de gick jättebra. Ingenting antydde på att det blvit sämre. På bilderna och mätningarna tyckte läkaren att det hade blivi något bättre. Han tyckte absolut inte att det var nödvändigt med någon operation så som de ser ut nu och ingen medicinering heller. 
 
Proverna såg också jättebra ut, så bra har hon nog aldrig haft det sa sköterskan som tog dem. I och med att proverna också var bra tyckte läkaren att vi skulle vänta en hel månad tills vi ses igen och en vecka innan skulle vi sluta med den urindrivande medicinen till lungorna då han trodde det inte gav någon effekt längre i och med att hon inte behöver syrgasen längre. 
 
Jo Elise fick medicin igår med till örat och en salva. Tyvärr så tyckte hon inte om medicnen (säkert fel smak, då dem inte frågade vad vi ville ha) men vi får hoppas att hon vänjer sig vid smaken, då hon ska ta den tre ggr om dagen i 10 dagar. 
 
På onsdagen kom Farmor Mia och Dan hit då dem ska passa Elise till fredag. Hoppas dem fixar så hon börjar ta sin medicin. Det är ju så konstigt nog alltid lättare för någon annan än föräldrarna att göra sådana saker... He he... Skämt åsido... :) Jag passade på och åkte och klippte mig medan Chrille v hemma med Liv. Idag såg örat redan mycket bättre ut! :)
 
Igår hade vi hembesök igen. Liv hade gått upp 30 gr sen i måndags men det var godkänt då hon gått upp de hon ska på en vecka. Vikt 4670 gr. Vi tyckte det gått sämre igen med matningen nu i onsdags. Men sköterskan tittade på snittet och det hade blivit bättre så hon tyckte att vi skulle fortsätta att kämpa på. 
 
Om det nu skulle vara så att hon inte fortsätter att gå upp och att hon äter som nu, skulle vi inte sätta i någon sond. Utan då skulle vi tillföra andra energirika medel i maten som sköterskan skulle fixa i så fall. 
 
Igår gick det också nerför med matningen kändes de som men på kvällen, natten så vände det helt plötsligt då chrille testade att byta nappen på flaskan till ett större hål. Ska testa det under dagen idag och se om det funkar bättre och att hon kanske är mogen för det nu?! Vem vet, det kanske funkar jättebra.
 
Passade på och äta ute igår när vi bara hade Liv, blev var sitt köp utav sandaler med samtidigt. Nu är det bara Elise med som ev med behöver ett par nya.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0