29/7-4/8 måndag-söndag

 
I måndags var vi på sjukhuset igen med Liv. Hennes vikt var 4725g och längden fortfarande 56 cm, huvudet fick vi aldrig reda på. Läkaren kom och gjorde en sista undersökning på Liv. Han tyckte Liv såg fin ut, annars så tyckte han att hon lät lite hes. Han skulle ordinera en slags astma medicin som hon skulle få morgon och kväll mot detta. Sen blev hon utskriven från sjukhuset helt idag. : ) Bad om hennes journal och den skulle dem fixa så jag fick den hemskickad. Är ju säkert en del papper om man säger så....
 
I tisdags hände inget särskilt, onsdagen var vi på stan en runda och handlade lite. Torsdagen hade vi hembesök av bhv första gången.  Hon tyckte Liv såg jättefin ut. Frågade lite om maten igen då vi tycker hon inte ökat något av hennes intag. Hon sa att om det inte hr blivit någon bra ökning i vikt sätter dem till mer näring i maten. Och om vi kände att hon fortfarande inte ville äta mycket över helgen var det bara att kontakta neo så fixade dem det direkt.
 
Frågade även om nattmatningen hur länge hon få sova och så. Det gick bra att hon hoppade över ett mål om hon tog igen de sen och kom över 500 ml som innan. Tog ny vikt och hon hade gått upp 75 g till 4800g och det tyckte sköterskan va helt okej. Vi får hoppas att det fortsätter så och att hon ökat igen på måndag när jag ska dit. 
 
Fredagen hände inte heller så mycket och igår var vi på skälby en runda och hade roligt. Idag har vi tagit det mest lugnt och busat lite. Dan kom förbi på fika ett tag på dagen. Imon är det dagis för Elise igen och chrille börja jobba. Får hoppas rektorn går med på att Elise går fulltid fortfarande annars skulle vi få intyg på det av bhv. Skönt det då det fortfarande är lite krångligt och ha båda hemma själv då Liv ha en massa mediciner och det fortfarande är krångligt och mata henne. Nu får vi hoppas på bra viktresultat imon.

Kommentarer
Postat av: Josefin

Kan man inte få se en bild på henne nu? Eran duktiga kämpartjej :D

Svar: Hej! Tyvärr har det varit lite dåligt med det ja, sk försöka oc lägga in några nu snart... Kram
Jill Lundin

2013-08-12 @ 09:37:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0